keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Lomalla ja sairaslomalla!

Pikaisesti tulin tanne kirjoittamaan kuulumisia.Huhtikuukin jo vaihtui enka ehtinyt maaliskuun puolella olla taalla juuri yhtaan.

Siskoni oli taalla pari viikkoa ja saimme vieraiksemme myos siskon miehen seka pari serkkuani,jotka kiertelivat maata "poikaporukalla".
Siskoni kanssa oli ihana taas jutella kunnolla ja kokoontua myos suuremmalla sukulaiskokoonpanolla yhteen!

Minulla alkaa huomenna 10 paivan Pesah-loma,joka alkoi vahan ikavissa merkeissa,silla sairastuin keuhkoputkentulehdukseen ja olen ollut jo pari paivaa sairaslomalla.
Meilla koko perhe on kaatunut saman taudin aiheuttamana petiin,silla pojallani,tyttarellani ja miehellani on sama tauti.
Tanaan mieheni kavi tyttareni kanssa laakarissa ja tytarkin sai antibiootit.Laakari totesi,etta mina ja mieheni olemme saaneet vaaraa antibioottia,joka ei tahan basilliin auta,joten huomenna uudestaan laakariin.
Tanaan yritimme kaikin tavoin laakarille,mutta emme saaneet aikaa.Minulla alkaa jo hengitys olla aika vaikeaa ja yska on aivan hirvittava.Kuume tekee olon myos tosi heikoksi.

Todella huonoon aikaan tuli tama sairastuminen,silla nama muutamat paivat ennen Pesahia siivoamme talon lattiasta kattoon ja tytot ovatkin joutuneet auttamaan siivouksissa vahan liiankin paljon.

Toivottavasti laakkeet alkaa huomisesta pian auttaa ja voin nauttia vahan lomastakin.

Ihanaa Pesahia ja Paasiaista teille kaikille!!!

5 kommenttia:

 1. No voi, onko siellä tullut lisää potilaita! Toivottavasti lääkkeet alkaa auttaa.
  Täällä taitaa olla samaa tautia! Olen ollut toissaillasta lähtien sairaana, yskää, kurkkukipua ja kuumetta. Taitaa täälläkin jäädä pääsiäissiivot tekemättä ja miehelläkin alkaa flunssa!Nyt on vaan pakko levätä. Voitko laittaa mulle sähköpostiin teidän sairauden ja lääkkeen nimen, jos se auttaisi että saisin sopivat lääkkeet.
  Hyvää lomaa ja Pesahia kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista! Hyvää ja rauhallista pääsiäistä Teille!

  VastaaPoista
 3. Toivittavasti olo on jo parempi.Vasta just saatiin pesah-siivot paatokseen vaikka terve olenkin.Mutta toivotaan etta tervehdytte.Oikein hyvaa paasiaista ja pesah sameah!

  VastaaPoista
 4. Hei ja hyvää Pääsiäistä teille!!!
  Meillä on siivoukset tekemättä tai oikeastaan puolitiessä, en oo jaksanut tehdä mitään. Kevätväsymystä......
  Verhojenkin vaihto on kesken.....
  Harmaata, sateista ja koleaa on ilma ollut jo pitemmän aikaa, lämpöä ja aurinkoa odotellessa....
  -Ulla

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista sinulle ja koko perheelle!! Hag Sameach!

  VastaaPoista