sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Taas elama hymyilee....

 
Pitka tauko taas olikin,silla meita lahes 10 vuotta uskollisesti palvellut tietokoneemme sanoi itsensa irti ja nyt on kiva bloggailla ihan upouudella koneella,joka toimii uskomattoman nopeasti ja ongelmitta!!!!Olen tassa kuussa aloittanut tyot aika leppoisasti,silla minulla on vain kaksi hoitovauvaa ja puolet kuukaudesta on kaikenlaisia juhlia,joten lomaakin on tosi paljon.
Talla viikollakin on vain 3 tyopaivaa ja ensi viikolla kaksi.

Ensi kuussa alkaakin sitten normaali tyo eli saan kolme uutta vauvaa hoidettavaksi,joten sitten pieni paivakotini onkin jo taynna.Suomen lomani innostaa minua aina vahan sisustelemaan,silla mukaan tarttuu aina jotain uutta Suomesta ja lomalla on aina enemman aikaa paneutua kotiin ja sisusteluun.

Sinkkiastioista,korialustoista seka keittiopyyhkeista on koottu nama uutuudet.
Huomaan muuten,etta harmaa ja musta lisaantyy meille valkoisen sekaan ja joskus aiemmin ollut ruskea alkaa vahitellen vaistya.

Tanaan mieheni alkoi lasten kanssa rakentaa sucaa eli lehtimajaa parvekkeellemme.Tykkaan tosi paljon tasta lehtimajajuhlasta,kun syomme kaikki ateriat viikon ajan lehtimajassa.Kiva poikkeus arkeen....

Vahan pelkasin,etta tassa uudessa tietokoneessa on ohjelmat muuttuneet paljon,mutta helpostihan kaikki loytyi ja ensimmainen postaus uudella koneella sujui ongelmitta.Tasta on hyva jatkaa!!!

5 kommenttia:

 1. Moi!!

  Onnea uudelle koneelle ja ihanaa Lehtimajajuhlaa!!!
  Turkin loma onnistuneesti takana ja paluu töihin on sujunut hyvin. Ihanat kesäiset ilmat ovat jatkuneet näihin päiviin asti ja ollaan saatu nauttia TOSI KAUNIISTA JA LÄMPIMÄSTÄ SYKSYSTÄ:))
  Mukavaa alkanutta vkoa teille toivoo Ulla

  VastaaPoista
 2. Uusi kone on aina uusi kone.
  Itselläni käytössä muutaman vuoden vanha ja se on alkanut ajattelemaan itse, meillä ei aina mene ajatukset yks yhteen, se tekee niin kuin itse haluaa ;). J kirjainta saan hakata jotta saan sen kirjoitettua :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 3. Uuden koneen kanssa on niin kiva surffailla ym.Koneeni on vasta 2 vuotta vanha mutta alkanut jo hieman yskimään;nämä nykyajan koneet eivät kestä kuten ne vanhat.
  Mukavaa sukkotia! Minä taas en kauheasti pidä siitä,johtuen viereisen talon yhdestä kamalasta naapuriperheestä,jotka laittavat sukkan ikkunani alle,eivät istu lainkaan sukkassa ja grilaavat yömyöhään ja puhuvat kovaa.Arvaa minne ne käryt tulee....

  VastaaPoista
 4. No kylläpä sun postausta jo odoteltiinkin! Kivaa että sait uuden, toimivamman koneen.
  Ja kivoja on pyyhkeetkin, joista teit tauluja!
  Mukavaa lehtimajajuhlaa teille!
  Täällä on käyty kolmena päivänä markkinoilla! Perjantai-iltana Kokkolan kauppojen yössä, lauantaina Kälviän markkinoilla ja tänään Alaviirteen rompetorilla. Ja tietysti joka paikasta löytyi jotain kivaa kotiinviemiseksi.

  VastaaPoista
 5. Lehtimajat ovatkin mukavan näköisiä. Niitä tuli nähtyä parvekkeilla ja pihoilla, kun muutama vuosi sitten osallistuin kansainväliseen Lehtimajajuhlaan Jerusalemissa. Hienot oli tunnelmat ja upea juhlakin oli.

  VastaaPoista