tiistai 17. syyskuuta 2013

Loytoja


Aina kaydessani kotonani Suomessa tykkaan penkoa isani varastoissa nurkkia ja laatikoita.Isani on sellainen kerailija,jolle ilmaantuu koko ajan jotain mielenkiintoista tavaraa.

Naita hopeisia palkintopikareita oli pussillinen.Likaisia ja tummuneita,eivatka olleet mitenkaan houkuttelevan nakoisia.

Pienen kiillotuksen jalkeen ne paasivat esille meidan olohuonuoneeseen...Vanhoja lankarullia loytyi myos lisaa kokoelmaani.

Olen yleensa tosi laiska vaihtelemaan sisustusta,mutta tassa lipaston paalla tavarat vaihtuu aina silloin talloin.Sisustusteksteja en ole tahan asti raaskinut ostaa,silla ovat olleet mielestani aika hintavia sisustuskaupoissa.Eihan tama ole edes meidan oma talo....


Nyt loysin Kokkolan Minimanista naita teksteja tosi edulliseen hintaan.Jos en vaarin muista,niin noin 5 euroa teksti.

Siella oli niita seka englanniksi etta suomeksi.

Mies kylla vahan katsoi pitkaan,etta mita mietelauseita sina tanne nyt ripottelet,mutta onneksi antaa minun vapaasti sisustaa....

...vain tasta tuolista tuli erimielisyys....

Me olemme etsineet uusia tuoleja ruokapoytaan ja ihastuin tahan tuoliin.Otin kuvan miehelleni,eika han ihastunut ollenkaan.Raahasin hanet viela liikkeeseenkin katsomaan niita,eika auttanut.
No,taytyy jatkaa etsimista....

Nyt olenkin sitten nahnyt naita tuoleja jokaisessa uusimmaissa sisustuslehdessa.En edes tiennyt,etta ovat niin suosittuja.....7 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Ja nuo tekstit on myös kivoja ja tosi halpoja!
  Mulla on sisustelu ihan jäissä, kun kaikki aika menee ulkotöissä. Sitten myöhemmin syksyllä...
  Mikäs niissä ruokapöydän nykyisissä tuoleissa on vikana? Olishan nuo uudet olleet ainakin kevyemmän oloisia. Jospa saat miehen pään vielä kääntymään?

  VastaaPoista
 2. No lohdutukseksi voin sanoa etta nama taalla myytavat Eamesin tuolien kopiot nayttaa hyvalta mutta se laatu... meilla on nuo tuolit valkoisena lastenkoossa pojan huoneessa ja tuo valkoinenmuovi on kellastunut tosi ikavasti, meilla on ollu ne jotain reilun vuoden. Ja en usko etta nailla leveysasteilla olisi niin kiva istua hautovassa muovikupissa pitkia illallisia!

  VastaaPoista
 3. Hyviä löytöjä teit taas:) Ja ei hullumman näköinen tuoli!

  VastaaPoista
 4. Ihania löytjä olet tehnyt!
  Isäsi on hyvä keräilijä:)
  Miehet eivät aina ymmärrä meitä naisia.

  VastaaPoista
 5. Miksi ma en ymmarra ottaa sielta isan katkoista tuommoisia Nuo tekstit ovat myos hienoja.Varsinkin tuo makuuhuoneen.(Merja voisitko mulle kayda tuommosen ostamassa).Hag Shukkot Shameah sulle !T:NetaLeena

  VastaaPoista
 6. Ihania löytöjä! Mä haluaisin kans tollasia lankarullia, mutta vielä ei ole vastaan tullut.

  VastaaPoista
 7. Hei,
  laitoin haasteen
  Pieneen oliivipuuhun
  omassa blogissani ;)
  http://vaniljaista.blogspot.fi/

  VastaaPoista