torstai 28. maaliskuuta 2013

Chag Sameah eli iloista juhlaa!!!


Hyvaa Paasiaista myos kaikille!
Meilla Pesah-juhla viela jatkuu maanantaihin saakka,joten lomalla viela ollaan...

Tanaan kierreltiin Jerusalemin vanhassa kaupungissa.Ilma oli aika lammin ja kaveltiin aika pitkasti,joten olin aika uupunut kotiin palattuamme.Iltapaivalla viela grillattiin,joten nyt on olo aika hyva;hyvaa ruokaa vatsa taynna ja kropassa tuntuu mukavan vasyneelta reippaan kavelyn jaljilta.

Yleensa tama torstai on minulla siivouspaiva,mutta nyt lomalla ei niuhoteta siitakaan.Eilen vahan imuroin enimpia villakoiria ja alakerran lattiat kayn mopilla lapi,niin siina taman viikon viikkosiivoukset.

Huomenna taidan kipaista viela puutarhaan ostamaan muutaman kesakukan lisaa parvekkeelle.Muutama ruukku on viela tyhjillaan.

Eilen tein kivan huomion,etta viinirypalekoynnoksessa on pienia rypaleiden alkuja ensimmaista kertaa ja koynnos on kasvanut minulla jotain 5-6 vuotta.Samoin oliivipuussa on oliivien alkuja,joten tana vuonna ollaankin sitten omavaraisia oliiveissa ja viinirypaleissa.Heh!!!

4 kommenttia:

 1. Vietä nyt hyvä ihminen lomaa, viime viikollahan siellä siivottiin kaikki katosta lattiaan!
  Kesäkukkia on tosi kivaa valita, se oli oikein ensiapua minullekin tähän kevään odotukseen.
  Mukavaa juhlan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. VAloisaa pääsiäisjuhlaa sinne!
  En malta olla ajattelematta, että siellä olet lähellä niitä todellisia tapahtumapaikkoja.....joskus kauan sitten.

  Omat oliivit ja rypäleet kuulostavat parhaudelta!!

  VastaaPoista
 3. Chag Sameah sinnekin ja mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 4. Tervehdys! Löysin sattumalta blogisi ja liityin heti lukijaksi. Olen Israel-fani ja viimeksi vierailin siellä vuosi sitten maaliskuussa. Silloin oli ihanat kukkameret kaikkialla ja lämpö hyväili meitä. Siunattua pääsiäistä Pyhälle Maalle!

  VastaaPoista