tiistai 3. toukokuuta 2011

Kokkolan AsuntomessualueellaSuomen matkallamme kaydessamme Kokkolassa ajelimme myos tulevan kesan asuntomessualueen lapi.
Paikka on tosi kaunista meren rantaa.
Alue on meille tuttu jokakesaisesta uimisesta ja retkeilysta ystavaperheemme kanssa,jotka asuvat ihan asuntomessualueen kupeessa.


Talot olivat aika moderneja eika siten oikein minun makuuni,mutta muutama mieleiseni talokin loytyi...
Kannustalo jatkaa varmasti menestystaan,niin kivan nakoinen talo on tanakin vuonna messuille valmistumassa.
Mielenkiinnolla haluan tutustua myos serkkuni rakennusfirman taloon,joka myos nousee alueelle.


Minulla onkin jaanyt muutamat messut valiin,silla luulen,etta viimeksi olen ollut Pietarsaaren asuntomessuilla aika monta vuotta sitten.
Tana vuonna kesaloma Suomessa osuu sopivasti messujen ajankohtaan 15.7-14.8,joten messut on yksi suunnitelluista kohteista ensi kesana.Kenella teista on ensi kesan suunnitelmissa asuntomessut?


Kuvat lainasin netista
Asuntomessut-sivu
tjpfoto.blogspot
Sanna Kallio blogi

6 kommenttia:

 1. Miten hienolle paikalle talot tulevakaan!
  Itse en myöskään pidä noista moderneista taloista... pitää olla vanhaa ja kaunista... no miksei uusvanhakin käy, mutta aidosti vanhassa talossa on se jokin... minun silmään sopivaa.:)

  VastaaPoista
 2. Me käytiin viikonloppuna myös ajelemassa tuolla alueella. Paljon oli just noita moderneja taloja, mutta onneksi muutama perinteisemmän mallinen myös. Ehdottomasti pitää mennä käymään messuilla, kun omassa kaupungissa ovat!
  Kovin tuulinen on vain tuo alue. Miten tarkenevat istuskella terassilla pohjoistuulen puhaltaessa!

  Olivia

  VastaaPoista
 3. Juu messuilla täytyy käydä ehdottomasti :) Melkosen moderneja ovat kyllä talot. Mitenkähän mahtavat ehtiä saada kaiken valmiiksi ennen messuja :)

  VastaaPoista
 4. Kannustalon <3 lisäksi muutama perinteinen kaunotar löytyy alueelta ja messut kuuluvat ehdottomasti kesän ohjelmistoon - kun melkein naapurissa järjestetään.

  VastaaPoista
 5. Muutaman kerran on kayty. Kokkola on vahan liian kaukana. Kylla siella aina paiva kuluu ja jalat vasy.

  VastaaPoista
 6. Ihan ehdottomasti on messuilla käytävä, kun ovat tuossa vieressä.
  Mullakin on aikaa viime messuista, Pietarsaaressa ja Ylöjärvellä on tullut käytyä.
  Usein olemme ajelleet sitten myöhemminkin messualueilla, ja mieleeni on jäänyt esimerkiksi messualue Heinolassa. Hieno alue veden äärellä.
  Täällä palellaan hyisessä tuulessa, mutta pakko on siivoilla ja haravoida, muuten aika loppuu kesken! Onneksi viikonlopuksi ja ensi viikoksi on luvattu vähän lämpimämpää.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista