torstai 3. syyskuuta 2009

Siivousvimma

Joskus se iskee paalle,merkillinen siivousvimma ja panee tutkimaan joka nurkan jarjestelmallisesti.Voi sita ihanuutta,kun saa muutaman kassillisen roinaa heitettya pois.
Meilla on tietokonenurkka paikka,jonne tyonnetaan tavarat,jotka haluaa saada pois silmista.Siita aloitin ja sielta loytyi monia unohtuneita tavaroita.
Kirjahyllyn jarjestin ja heitin pois rikkinaiset kirjat(ei kuitenkaan mitaan suomalaisia),lasten kenkahyllyn kavin lapi,pienet pois,muut pesuun.Miten meidan lapsilla onkin niin paljon kenkia???
Eilen sain siivottua askartelukaappini.Se oli niin taynna,ettei sielta loytanyt enaa mitaan...

Viela on monta nurkkaa ja kaappia kaymatta lapi,mutta aloitettu on.
Toisinaan harmittaa,kun hyvaakin tavaraa joutuu heittaa pois,silla taalla kirpputoritoimintaa ei ole kuten Suomessa.Mutta yleensa poisheitetyt tavarat haipyvat roskisten lahelta,kun joku,joka ne tarvitsee on ne loytanyt....

6 kommenttia:

 1. Samoissa touhuissa olen kans ollut. Askartelukaappiin en kyllä ole vielä koskenutkaan :D Sieltä voi tehdä mukavia löytyjä ja ideoita.

  VastaaPoista
 2. Mutkien kautta löysin ihanan sivustosi :) Taidan alkaa säännöllisesti seuraamaan eloa siellä Israelissa. Ihanaa eloa sinne!

  VastaaPoista
 3. Voi kun saisi tartunnan tuosta siivousvimmasta! Noita lasten vaatteita ja juuri kenkiä on joka paikka väärällään hermo menee niiden kanssa!

  VastaaPoista
 4. Tiedän tunteen. Itselläni on myös paha tapa kerätä romua ja sitten kerätä voimia käydäkseni ne läpi. Mikä voisikaan olla ihanampaa kuin päästä eroon turhista tavaroista!

  VastaaPoista
 5. Totta!! Pari kesää sitten teimme mieheni kanssa suuren "inventaarion" täällä kotona ja kesäpaikassa, joka jäi silloin meille, kesäpaikassa tulee se "inventaario" vielä jatkumaan tulevina kesinä...pikkuhiljaa, kun remontoimme:)
  Ostoshetkellä olen tarkempi, pakko miettiä, vaikka olisi kuinka ihana tavara, että mikä olisi sitten sen paikka kotona, että nurkat eivät liikaa täyty:) Eikä sitä rahaakaan ole liikaa ostaaa tavaraa kaappiin...;)

  Varmasti saatte uuden, ihanan paikan, jossa nukkua, uskon sen!!!:)) (edellinen postaus)
  Minäkin kuvittelen jo etukäteen kaiken sisustettuna, vaikka hommaa sitä ennnen on valtavasti...:)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista