maanantai 25. syyskuuta 2017

Kaikki hyvin


On aivan pakko laittaa tanne joku pieni postaus,kun tauko vaan jatkuu...
Huomaa kylla etta syyskuu ja tyot alkoi ja se on minulla aika kiireista aikaa.Uudet hoitovauvat vaativat aika paljon ennen kuin tutustutaan paremmin.
Toisekseen yritin siirtaa kuvia tyttareni kameralta tanne koneelle eika se nyt jostain syysta onnistunutkaan vaikka Suomessa otetut kuvat sain siirrettya.Taytyy yrittaa paremmalla ajalla,etta saisin postattua asioista,joista halusin...Vovan eli Kokkolassa liikemiehena ja teatteriohjaajana vaikuttaneen Wladimir Froloffin patsaskuvat julkaisen,silla patsaan teki serkkuni kuvanveistaja Kaija Kontulainen.
Patsas paljastettiin elokuussa Kokkolan upean kirjaston edessa.

Uusi tyoviikko alkoi eilen neljan paivan vapaan jalkeen silla taalla vietettiin juutalaista uutta vuotta.Ensi viikolla juhlat ja lomat jatkuu,silla silloin alkaa Lehtimajajuhla.

Nyt loppui pieni tauko silla vauvat jo herailee.Palaillaan taas!

4 kommenttia:

 1. Minä seurasin Vovan "syntymistä" toissa talvena useaankin kertaan Kaijan työhuoneella. On se vaan ihmeellinen taito joillakin...
  Arvaan että sulla on kädet täynnä työtä niiden vauvojen kanssa! Ei onnistuis minulta. Minä täällä taistelen matonpesun kanssa, 13 pesty ja iso pino vielä pesemättä... Ja juhlat teillä senkun jatkuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin valilla pesta mattoja.Ne ei itke ja huuda.Huh!

   Poista
 2. Hieno työ sukulaiseltasi. Onko sinulla aina vain vauvoja vai myös taaperoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelja uutta vauvaa ja yksi viime vuoden lapsi jatkaa 3kk minulla.Tammikuussa aloittaa sitten ihan pieni,jonka syntymaa viela odotellaan...

   Poista