perjantai 26. elokuuta 2016

Jarki hoi!


Nain aloitti anonyymi kommenttinsa viime postaukseeni.
Han oli huolissaan murtumani hoidosta ja kipsini kastumisesta.
Kommentti loppui lauseeseen "Onpa sulla omituiset hoidot".
Tamahan on avoin blogi ja jokainen saa kirjoittaa kommenttinsa ja olenkin saanut yleensa vain positiivista palautetta.
Jain kuitenkin miettimaan miten haluamme ilmaista itsemme.Kirjoitammeko negatiiviseen vai positiiviseen savyyn.Annammeko vain positiivista palautetta vai avaammeko sanallisen arkkumme vasta jostain kielteisesta aiheesta...Taman kielteisyyden huomaa varsinkin iltapaivalehtien kommenttikentassa,jos sinne erehtyy joskus lukemaan.Jokaisesta normaalista asiasta joku vaantaa sen jotenkin huonoksi.
Muistan myos eraassa blogissa olleen kommentin,kun blogin pitaja kirjoitti iloisena raskaudestaan ja tulevasta vauvasta ja tama anonyymi kommentoija kirjoitti "ettet sitten ehkaisya ajatellut kayttaa".Siis miten joku voi pahoittaa jonkun mielen noin?Mina kuitenkin olen oikein hyvalla mielella taalla.
Meilla on rentouttava rantaloma Netaniassa takana.Ensi viikko torstaita lukuunottamatta on viela lomaa ja suunnitelmissa on viela paljon kivoja juttuja.

Jalkakin on paljon parempi.
Anonyymille selvennykseksi murtuma on todella pieni ja paikassa,jolloin ei jalkaa aina edes kipsata,joten kylla tasta jalka viela tulee!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille!
Kiva oli taas tavata muutamia blogini lukijoita Suomessa....

7 kommenttia:

 1. Näin Israelin lipun ja minua alkoi kiinnostamaan blogisi. Lueskelin sitä jo vähäsen. Liityn lukijaksi ja panen omaan blogiini sinun osoitteesi.
  Ole hyvä ja tutustu sinäkin minun blogiini ja liity samalla lukijaksi ja laita osoitteeni blogisi sivulle.
  On kiva tutustua uusiin blogiin ja saada näin uusia blogituttuja.
  Kiitos sinulle.
  Shalom ! (kirjoitetaanko se noin :) )

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että jalkasi voi paremmin.Tuollaiset anonyymikommentit kannattaa jättää omaan nojaansa,mielenkiintoista että tuollaiset kommentit tulevat aina anonyymeiltä kommentoijilta...
  Mukavaa loppulomaa!

  VastaaPoista
 3. Onneksi murtuma on pieni,saat jalan kohta terveeksi.
  Ihanaa loppulomaa teille, on varmasti lämpimämmät kelit kuin täällä Suomessa! Nyt vietetään venetsialaisviikonloppua ja mies oli luvannut mennä Kalajoelle sytyttelemään tulia illaksi tuonne myrskyyn!!!
  Täälläkin alkoi vähän rennompi aika, ei ole niin aikatauluja, vaikka töitä riittääkin. Hammassärky vaan vie mielen matalaksi, kaksi kertaa jo tehty juurihoitoakin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että jalastasi vielä tulee "kalu"..:D
  Joskus saa lukea, kyllä outuja kommenteja...ja jostakin kumman syystä aina ovat anonyymin kirjoittamia, mutta mitäs tuosta...mahtuuhan näitä maailmaan.::))

  VastaaPoista
 5. Anonyymit kommentoijat kannattaa jättää omaan arvoonsa. Sinähän selitit hyvin jo silloin, kun kipsi laitettiin, että saat astua muutaman päivän päästä sillä. Onneksi murtuma oli pieni ja jo paranemaan päin. :)

  VastaaPoista
 6. Yleensä Suomessa ei saa astua kipsillä, jos ei ole ns. kipsikenkää ja kipsin kanssa ei saa mennä saunaan. Ehkä anonyymi oli hoitohenkilökuntaa ja tiesi nämä asiat. Mutta hyvä jos jalastasi on siitä huolimatta tullut ihan hyvä ja varmasti onkin jos murtuma oli pieni ja yleensä ei edes kipsata tuollaisia.
  Kirjoitin tämän todellakin hyvällä.
  Sairaanhoitaja Aurinkokujalta.
  Oikein hyvää sunnuntai päivää sulle.

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla, että jalkasi on parempi :)
  Âlä välitä anonyymeistä! Olen huomannut, että varsinkin negatiiviset kommentit jaetaan paikassa kuin paikassa anonyymeinä (nimettä ja kasvotta). Siksipä niitä ei kannata noteerata.
  Itse olen saanut negatiivista palautetta nimenomaan ihmisiltä, jotka muuten eivät koskaan ole kommentoineet ja antaneet itsestään elonmerkkejä - heitä en ota juuri siitä syystä huomioon, sillä on selvää, että ovat kommentoimassa vain ikävällä motivaatiolla.

  Paranemista ja kaikkea hyvää sinulle :)

  VastaaPoista