maanantai 30. marraskuuta 2009

Lenkille

Eilen illalla sain itseni taas pienen tauon jalkeen liikkeelle.Usein vasta illalla myohaan on mahdollisuus lenkille,kun mies on tullut toista kotiin.Itse olen monesti jo niin uupunut paivan toista,ettei millaan jaksaisi lahtea,mutta voi miten kiva tunne,kun on saanut kuitenkin itsensa liikkeelle.

Meilta 15 min. kavelymatkan paassa on tallainen "kuntosali"-puisto,jossa on parikymmenta kuntolaitetta joka lihakselle.Kavelen sinne,puolituntia lihasharjoituksia ja juosten kotiin.Ihan hyva kuntoilu!
Puisto on hyva,silla voin menna sinne myos lasten kanssa.Lahella on koripallokentta ja poikani juoksee siella pallon kanssa ja yrittaa heittaa koreja.Ehka kuitenkin viela vahan liian korkealla!!!

Pitaa ottaa itseaan niskasta kiinni ja aloittaa taas liikkuminen vahintaan 2-3 kertaa viikossa.
Joulun ja Hanukan aikaan tulee syotya kuitenkin enemman makeaa.

8 kommenttia:

 1. Kätevä puisto :-))Olispa täälläkin sellaisia!
  Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva puisto! Täällä Holonissakin on tuollainen,muttei kävelymatkan päässä.Kun asuin Karmielissa,siellä taas oli aika lähellä tuollainen ja nuo laitteet ovat tosi kivoja!

  VastaaPoista
 3. Hauska puisto :D
  Meillekin tuommoinen!

  VastaaPoista
 4. Meidän lähellä on myös noita samanlaisia vekottimia. Oon koko syksyn yrittäny inspiroitua ja lähteä lenkille minäkin, tekis niiiin hyvää.

  VastaaPoista
 5. Voi miks ei meidän slummilan kulmilla oo tuollaista puistoa..Minä hengaisin siellä aamusta iltaan ihan mielelläni, Lähtis tää ikuisuuspainokin liikkeelle.

  VastaaPoista
 6. Kivan näköisiä vekottimia... Onko siellä muuten rauhatonta? Sellaisen kuvan olen saanut tv:stä mutta taas sinun blogistasi päätellen siellä on rauhallista...

  VastaaPoista
 7. Kiva puisto! Ja ihana idea hyötykäytöstä ed postauksessa!

  VastaaPoista
 8. Mari,juuri ajattelin kysya postauksessa minkalainen kuva ihmisilla on Israelista.
  Sellaisen postauksen viela teen,mutta tahan lyhkasesti,etta taalla on rauhallista.Taman 20 vuoden aikana taalla asuessani en ole kertaakaan nahnyt sellaista nakymaa,mita tv uutisissa Suomessa naytetaan.
  Joskus tietysti terroriteot tulee lahellekin,mutta onneksi en ole ollut paikalla.

  VastaaPoista