perjantai 9. lokakuuta 2009

Tunnustuksia ja blogiriippuvuutta

Onkohan minulle tullut jonkinsortin blogiriippuvuus,kun heti aamulla piti kurkistaa mita teille kuuluu???
Telttareissumme oli aivan mahtava.Pulikoimme Genesaretin jarvessa tunteja,kerailimme simpukoita ja kauniita kivia,grillasimme ja viimeisena paivana kiertelimme pohjois-Israelissa Zefatin ja Rosh Pinnan kaupungeissa.Postausta niista,kunhan saan siirrettya kuvia koneelle.
Nain,etta monet olitte saaneet tunnustuksia ja niin minakin,aivan kaksin kappalein.Kiitos Virva, Virvatulentaikaa seka Maaka Sortinsakki-blogista.
Lisaa paljastuksia viela pyydetaan,joten mietin 7 lisaa:
1.En voi poistua kotoa,ellei sangyt ole pedattuna ja koti suurinpiirtein jarjestyksessa.
2.Olen akkipikainen,mutta en pitkavihainen.Mottona on ettei menna nukkumaan sopimatta riitaa...
3.Meita on 3 tyttoa ja mina olin se "poika".Isan apuna kantamassa jotain painavaa tai hinaamassa autoja.Olikohan syyna se,etta siskoni teki minusta ollessani parivuotias "velipojan" leikatessaan minut lahes kaljuksi.
4.Minulla on korkea verenpaine ja siihen laakitys.Sukuvika...
5.En voi nukkua sukat jalassa vaikka olisi kuinka kylma.
6.Inhoan hien hajua yli kaiken ja nautin ihon puhtaudesta.Kuumimpaan aikaan kayn pari kolme kertaa paivassa suihkussa ja lapset suihkutan joka paiva.
7.Minulla ei ole tiskikonetta enka edes haluaisi.Tiskaan kasin melkein samaan tahtiin,mita joku toinen latoo astioita koneeseen.

Paljon niin ihania blogeja,jotka taman tunnustuksen jo ovat saaneet.Jos mieleeni tulee joku ihana blogi,joka tunnustuksen ansaitsee,annan sen eteenpain...mietitaan...

Ihanat viikonloput!!!!
13 kommenttia:

 1. Kivoja paljastuksia sinulla. Minä en taitaisi selvitä ilman tiskikonetta, sen verran tuota tiskiä kertyy jo muutamassa päivässä. Täältä löytyy toinen ns. tomboy ;-) Viikonlopputerkut täältä sateisesta Teksasista!

  Terkuin Sari

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustusten johdosta!
  Varmaan oli ihana reissu,etenkin Rosh Pina on ihana!! Eilen oli uutisissa, että Kineretin vesi on laskenut niin paljon,että sinne on tullut 4 saarta, surullista...

  VastaaPoista
 3. Voi että täällä blogissasi on paljon mielenkiintoista juttua! Asustelet kyllä mielenkiintoisessa maassa!!! Kunpa joskus pääsisi tallustelemaan nsen maan katuja ja teitä siellä maaperällä :)
  Kiva lukea myös paljastuksiasi :)
  Ihania päiviä toivotellen, -T

  VastaaPoista
 4. Järviretkenne kuulostaa ihanalta! Voi kun täälläkin olisi kesä! :)
  Hauskoja paljastuksia. minullakin on kaksi siskoa ja taisin minäkin olla enemmän tai vähemmän se "jätkä"!
  Ihana toi sängynpetausjuttu, minä pystyn siihen niin helposti! ;) Siis jättää sängyt petaamatta. Niinä aamuina kuin saan ne pedattua, olen niin iloinen ja vähän ylpeäkin itsestäni. Enkä myöskään voisi luopua tiskikoneesta, vaikka käsin tiskaaminen onkin toisinaan ihanan rentouttavaa ja miltei meditatiivista.

  Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva lukea sinusta paljastuksia. Minusta tiskikone on ollut maailman ihanin asia, minä vihaan käsin tiskausta!

  VastaaPoista
 6. mulle kyllä kanssa tiskikone on ihan pakollinen-hyvä että pärjäät ilman-multa ei onnistuisi! mutta mulla on sama juttu että sukat jalassa en nuku-ei vaan pysty:D

  VastaaPoista
 7. Mäkin tiskasin vielä jokin aika sitten kaiken käsin..Nykyään on tiskikone,ja kiittelen sitä kyllä! :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut tunnustuksen saanistasi!
  Minulla myös tuo nelonen! Käsin tiskaan mielelläni..sillai hellävaraiseti samalla ihaillen astioitani...D mutta kyllä konekin käy joka toinen päivä...onneksi ei sentään joka. Ju kyllä tämä bloggailu vie mennessään...itse olen ollut jo aikas kauan ja toisinaan miettien...jospa, mut tunnustan jonkinlaista riippuvaisuutta on...täällä on kaikki niin ihania ystäviä...samanhenkisiä.
  Katsoin aikaisempia kauniita kuviasi ja kauniita ihania tyttösiäsi...suloisia!
  Kaunis blogi sinulla!

  VastaaPoista
 9. ps. minäkin olen horoskooppimerkiltäni Leijona!

  VastaaPoista
 10. Kivoja paljastuksia!ja tosi hienoa että pärjäät ilman tiskikonetta...minä en:(!

  Iloista sunnuntaita!ja iso kiitos kun jätit mieluisan jäljen käynnistäsi!

  VastaaPoista
 11. Onnea tunnustuksesta !

  Kiva tutustua :) Myös minä olen "koukuttunut" tähän blogi maailmaan...niin mukavaa vaihtaa ajatuksia ja ideoita...kivaa arjen iloa :)

  VastaaPoista
 12. Moi, onhan tänne pakko tulla tänne iltaisin samalla kun nukutan lapset :) Kiva seurata mitä muut tekevät.... ja pikkuinen paljastus: minulla on aina niin jääkylmät jalat illalla että on laitettava villasukat jalkaan!
  Kristina

  VastaaPoista
 13. Kiitos ihanasta viestistä blogissani! Täällä on ihana tunnelma -jotain sellaista mistä itsekin haaveilen... Jonakin päivänä haluaisin lähteä perheeni kanssa asumaan ja työskentelemään lämpöisempään maahan. Aika näyttää!

  VastaaPoista