torstai 17. syyskuuta 2009

Vitriini valkaistui

Oi kuinka olen tyytyvainen saatuani vitriinikaappini maalauksen paatokseen!!!
Vahitellen olohuoneessamme tulee olemaan valkoista ja tumman ruskeaa,mutta muutama huonekalu viela odottaa varia pintaansa.
Yksi asia,jossa olen todella huono on sohvatyynyt ja niiden varit...Aina ihastun kivoihin kankaisiin,mutta jotenkin ne ei sitten sovi yksiin.Toisilla naen tyynyja erivarisiakin keskenaan seka ruutua,raitaa,kukkaa etta palloa ja nayttavat niin kivoilta yhdessa.Tama nainen ei osaa vain yhdistella....

Meilla alkaa huomenna kolmen paivan juhla,juutalaisen kalenterin mukaan uusi vuosi.Juhla-aterialle kokoonnumme koko suvun kesken mieheni veljen perheeseen.
Kolmen viikon sisaan mahtuu viela pari juhlaa,lapsilla 10 pv loma koulusta ja itellakin muutama paiva lomaa,joten tama on sellainen pehmea lasku koulutielle ja tyohon heti kesalomien jalkeen.
Hyvat viikonloput kaikille!!!

20 kommenttia:

 1. Tulipa siitä nätti! Rauhallisen tyylikkään näköinen.Kiva vitriinikaappi muutenkin.
  Chag Sameah ja Shana Tova!

  VastaaPoista
 2. Voi miten uskomattoman kaunis!

  Tää tykkää!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää! Kannatti maalata!

  VastaaPoista
 4. Ero on huikea! Ja nimenomaan positiivisesti. Kaunis kaappi! Valkoisella maalilla on ihmeitä tekevä vaikutus, toden totta.

  VastaaPoista
 5. Tulipas siita hieno! Tyyli muuttui kerralla.

  Chag sameah!

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka kaunis ja raikas vitriinistä tuli! Ihana!
  Hyvää viikonloppua ja uutta vuotta sinne! :)

  VastaaPoista
 7. Voi apua, kuinka paljon ilme muuuttui valkoisella maalilla. Piti oikein useamman kerran kattoa ennen-jälkeen kuvia :) Upea lopputulos! Kaapin kauneus korostuu:

  VastaaPoista
 8. Ihana kaappi!!
  Mukavaa juhlan aikaa sinne :)!!

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihana muutos! Mukavia juhlia!

  VastaaPoista
 10. Kyllä valkoinen vain kaunistaa:)

  VastaaPoista
 11. On kyllä hyvin onnistunut maalaus!
  ps. kiva kun liityit blogini lukijoihin <3

  VastaaPoista
 12. Kiertelin ja kaartelin tutustuen uusiin blogehin ja tänne myös löysin.

  Kaappisi maalaus on oikein onnistunut !
  Ja tyyny asiaan piti vielä sanoa että rohkeutta vain peliin.

  Kivaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
 13. Upea tuli kaapistasi!Tykkään kyllä kovasti. Hioitko muuten kaapin ensin? Luin jostakin blogista, että moni on onniustunut ihan vaan maalaamalla suoraan lakan päälle. Minä en ole koskaan uskaltanut sitä yrittää mutta kiinnostaisi, että jos vaikka tuon työvaiheen voisi oikeasti ohittaa :) Valkoinen väri on kyllä ihan ykkönen. Rentouttavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 14. Kiva,kun tykkasitte myos uudistuksesta!
  Anulle vastaus kysymykseesi,etta hioin lakkoja tosi vahan pinnasta pois,mutta esim.sisalta en ollenkaan.Kaapissa ei kyllakaan ollut mitaan kovin nakyvaa lakkaa,joten eipa se haitannut maalausta...

  VastaaPoista
 15. Kaunis muutos! Onnistunut kertakaikkiaan!!

  VastaaPoista
 16. Ohoh, aika erinäköinen kaappi. Todella onnistunut muutos!

  VastaaPoista
 17. Uskomaton muutos kaapilla! Katsoin monta kertaa edestakaisin kuvat ja näytin miehellenikin. Saimme juuri joitakin vanhoja rumia huonekaluja ja jossain vaiheessa nekin saavat maalia pinnalleen. Tuo sinun kaappisi näyttää ilman maalia vain tavalliselta kaapilta, mutta valkoisena se näyttää hienolta antiikkikaapilta! Laitoitko hiomiisi kohtiin jotain toista väriä, vai onko se kaapin entinen väri, joka näkyy sieltä? Sinulla on muutenkin kiva blogi!

  VastaaPoista
 18. Kiitos Mia!
  Maalaa nurkat tai muut kohdat,jotka haluat kuluneen nakoisiksi tummemmalla,tassa kaapissa tumman ruskealla.Kuivuneen maalin paalle veda vahan kynttilaa.Sitten maalaat paavarilla.Maalin kuivuttua hio nurkkia hiekkapaperilla sopivasti kuluneeksi.Maalin tulee olla siis vesiohenteista.Ja paalle lakkaus,lakkasin mattapintaiseksi.
  Helppoa ja kivaa!!!

  VastaaPoista