sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Telttailemassa osa 2

Matkamme jatkui pohjois-Israeliin Zefatin kaupunkiin.Jo ajo sinne on kokemisen arvoinen,silla pohjoiseen johtaa mutkainen serpentiinitie ylos vuorelle ja joka kerta nautin ihanasta maisemasta alas Genessaretinjarvelle.
Zefatin kaupunki on pieni taiteilijoiden suosima kaupunki,joten vanhasta kaupungista loytyy paljon taiteilijoiden gallerioita ja pikku kahviloita.
Rakennusten alla on vanhoja taloja ja osa niista on kaivettu esiin.Tassa kaymassamme rakennuksessa portaat alas johtivat kolmen esiin kaivetun huoneen asuntoon...
Harmi,etta vain pieni osa vanhasta kaupungista on kunnostettu.Paljon rikkinaisia ikkunoita,torkyisia pihoja ja likaisuutta nakyi.Tassa pienessa kaupungissa olisi ainesta todella upeaan kaupunkiin,mutta sita ei olla osattu viela ainakaan hyodyntaa...


Matka jatkuu viela yhteen uuteen kohteeseen...

4 kommenttia:

 1. Tsefatin kaupunki on niin nätti ja kuvauksellionen,ja maisemat ovat upeita,mutta sääli,että infrastruktuuri ei ole parhaimpia,muistaakseni Tsefat on yksi Israelin köyhimpiä kaupunkeja,siinä se syy. Tuli aina välillä mentyä sinne kun asuin vielä viime vuonna Karmielissa.

  VastaaPoista
 2. Ihailen teidän retkeä=) Mahtava fiilis ois telttailla siellä, ja niin kesälle näyttääkin.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia, kovin on erilaisen näköistä kuin kotosuomessa :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kuullostaa eksoottiselta tämä teidän matka!

  VastaaPoista