sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Naisten maailma

Sisustaminen nimittain!!!
Siskoni kanssa meilla riittaa puhumista sisustamisesta,selaillaan lehtia ja sisustuskirjoja ja ihaillaan toistemme aikaansaannoksia.
Viime aikoina luonnostelemme myos heidan talopiirustuksiaan, suunnittelemme taloa,sisustusta, puutarhaa seka piha-aitaa...On niin paljon kivoja ideoita,joista sitten valita se kivoin...
Meilla on siskoni kanssa hyvin samanlainen sisustusmaku ja onpa meilla osittain samanlaisia huonekaluja kodeissamme.
Sama juttu vaatteissa.Nuorempana kuljimme vaateostoksilla yhdessa ,ihastuimme samoihin vaatteisiin ja meille tuli pienta kilpailua kumpi sen vaatteen ostaa.

Meilla molemmilla on miehet,jotka eivat puutu millaan tavalla sisustukseen eli antavat meille vapaat kadet,ei kuitenkaan aukinaista rahapussia...
Minun mieheni ei huomaa kotona,jos olen vaihtanut verhoja tai muuttanut esineita paikasta toiseen.Joka kerta puistettuaan matot,kysyy mihin huoneeseen jokainen matto kuuluu...
Kerran olin jopa siirtanyt jaakaapin paikasta toiseen eika han huomannut sita ennen kuin yritti ottaa sielta juotavaa ja yritti avata ovea.
Onkohan se sitten niin,etta sisustaminen on enemman naisten juttu enka pane sita ollenkaan pahakseni....

13 kommenttia:

 1. :-) Ihana mies!

  Mukavaa, että saat yhdessä sisustella siskosi kanssa!

  VastaaPoista
 2. Ihana sisko sinulla..minulla myös! ♥ :) Meillä mies antaa myös melko vapaat kädet sisustukseen mutta joissain haluaa sanoa oman sanansa ja hyvä niin - huonekaluissa nimittäin. :)

  VastaaPoista
 3. Sitähän se on, ei meilläkään mieheni liikaa puutu tekemisiini. Joskus yrittää toppuutella, mutta aina on enemmän kuin tyytyväinen lopputuloksiin! tai ainakin antaa niin ymmärtää! ;)

  Minullakin on siskoni kanssa hyvin samanlainen maku, pienet eroavaisuudet tyylissä ja yksityiskohdissa kuitenkin, mutta hyvinhyvin pienet. Mikä onkaa ihanampaa kuin jakaa unelmia siskojen kesken! :)

  Kivaa sunnuntaipäivää sinne lämpöiseen! Täällä on satanut kaatamalla nyt muutaman tunnin ja nyt aurinko pikkuruisesti pilkistää jostain harmaan pilvimassan takaa.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivaa kun siskosi kanssa asutte samassa (pienessä;-) maassa:-) Eksäni taas huomasi kaiken ja oli aika paljon mukana tuon tyyppisissä jutuissa.,.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että on sielunkumppaneita, joiden kanssa voi jakaa näitä sisustusjuttuja ja mikäs sen parempaa, kuin oma sisko.
  Meilläkin voin ihan rauhassa sisustaa oman makuni mukaan, mies ei juurikaan puutu, joskin tänään ihan yhdessä mietittiin vanhan tuunatun naulakon paikkaa. Sain häneltä jopa pari loistavaa ideaa ;)

  VastaaPoista
 6. Meillä mies on kausittain mukana hommassa :-) Aina ei vissiin jaksa kiinnostua... Mutta on ihana kun sinulla on sisko siellä jonka kanssa jakaa nämä jutut!

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa hauskalta tuo kommentti miehstäsi.
  Meillä isäntä ennemminkin närkästyneenä kyselee että missäs ne tavarat NYT sitten tälläkertaa on.
  Tiina

  VastaaPoista
 8. Ihana suhde sinulla ja siskollasi, ihanaa että yhdessä asutte siellä :)

  VastaaPoista
 9. Voih, ihana blogi sulla! Täällä en ole ennen käynyt, sattumalta löysin... mutta varmasti tulen vierailemaan toistenkin. :)

  -Heini-

  VastaaPoista
 10. Sanos muuta..Ohan tää meidän naisten juttu :)
  Mua vallan ahdistas jos mun mies ois kauheen tietonen mimmosen sisustuksen haluais ja vieläpä jotain ihan erilaista kyuin minä!
  Onneksi saan sisutella ihan rauhassa,ei kauheesti puutu.Huonekaluhankinnoissa kyllä kuullaan molempia ja päätetään yhdessä,onneks samantyylisestä dikataan :)

  VastaaPoista
 11. No enhan minakaan mikaan "pirttihirmu" ole,etten miehelleni edes suunvuoroa anna.Meillakin suuremmat ostokset,kuten huonekalut ostetaan yhdessa.Liikkeessa katselemme eri vaihtoehdot ja melkeimpa aina ihastumme samaan huonekaluun.Onneksi!!!
  Tosiaan siskon kanssa menee niin yksiin,etta toisinaan soitamme toisillemme jostain "loydosta",etta ostanko sullekin,silla tietaa varmasti etta toinenkin tykkaa...

  VastaaPoista
 12. Ihana blogi sinulla! Luin sen kokonaan ja pidin tosi paljon!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 13. Minäkin tykkään sisustaa.Mukavaa,että sinulla ja siskollasi on läheiset välit.
  Ehkä monelle miehelle sisustaminen ei ole niin tärkeätä ja me naiset tahdomme vaihdella järjestystä ja touhuta kodin parissa.
  Kauniit kuvat tässäkin postauksessasi.Ihana.
  -Kata-

  VastaaPoista