tiistai 6. lokakuuta 2009

Telttailemaan

Tanaan matkaamme pariksi yoksi telttaretkelle pohjois-Israeliin Genesaretin jarven rannalle.
Telttakin meilla on ollut ostettuna pari-kolme vuotta ja odottanut vain milloin otamme sen kayttoon...
Mieheni mietti vaihtoehtoja,jos sataa,silla luvattiin talle paivalle ehka pienta tihuttelua.Lamminta siella on kuitenkin 35 astetta,joten mitas pienista sadepisaroista.Hain sille varastosta muovia,jota voi teltan paalle kietaista,niin ei paasta kastumaan.
Tallaisissa asioissa meilla tulee ne kulttuurierot esiin,kun mina suomalaisena olen tottunut tekemaan asiat ilmassa kuin ilmassa ja nama israelilaiset hautautuvat sisatiloihin sateessa ja kylmassa.

Lahinna lapsille haluan antaa uuden elamyksen vaikka meille vanhemmille tasta on enemman tyota.Raahata nyt mukaan kaikki patjat,petivaatteet,grillit ja ruoat.Mutta uskon,etta hauskaa tulee olemaan meille kaikille varsinkin kun matkaseurana on siskoni perheineen,joten lapsilla on serkkunsa seuranaan.

8 kommenttia:

 1. Me ostimme myös tänä kesänä teltan ja kävimme pari kertaa tenavien kanssa telttailemassa. Ihan kivaa oli! Ja varmasti teillä on siellä tuollaisissa maisemissa ja lämpötiloissa :)) Hyvää reissua!

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa telttaretkeä Kineretin rannoilla! Itsekin olen siellä kerran nuorena telttaillut. Ei kai sitä sadetta tule;tänä aamuna tuli pari tippaa jota ei voi edes sateeksi kutsua,täällä Tel Avivin lähistöllä siis.

  VastaaPoista
 3. kiva reissu varmasti! itse lähtisin tonne vaikka heti!

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sulle postia :)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa reissua ! Kuulostaa tosi kivalta ja tuota lämpöä kyllä kadehdin :)

  VastaaPoista
 6. Tuo volkkari on edelleen niin makee! :)
  Mukava oli lukea tuosta lehtimajajuhlasta!

  Ää, munkin blogis on sulle jotain! Meneepä samalla miettimisellä ;) Mutta blogisi nyt vain sattuu olemaan luova ja ideoita antava ja ihana! :)

  VastaaPoista
 7. Voi meidän pojat olis onnesta soikeena tosta volkkarista ;)

  VastaaPoista