perjantai 25. heinäkuuta 2014

Hengissa ollaanPitka tauko taalla blogissa.
Jotenkin tama taalla oleva levottomuus lamaannuttaa,ettei jaksa edes uusia juttuja kirjoittaa.

Elama kuitenkin jatkuu suht' normaalisti paitsi suunnittelemani uinti-ja grillausillat rannalla on pitanyt jattaa....Iltaisin tulee lahdettya vahan lasten kanssa,silla lapset ovat paivat kotona muutamia uima-allaspaivia lukuunottamatta.
Jokainen kotoa poistuminen tietaa kuitenkin paljon rahamenoja,silla koskaan tytoilla ei ole tarpeeksi vaatteita,meikkeja,voiteita,kenkia.....Varmaan kaikki teinit ovat samanlaisia?!!Tanaan minulla ja keskimmaisella tytollani olikin oikein hemmottelupaiva,silla olimme yhdessa kampaajalla.Leikkautin vahan hiuksiini jotain mallia.Tyttareni halusi myos uutta tyylia pitkiin hiuksiinsa ja ensimmaista kertaa elamassaan paasi kampaajalle ja han on sentaan jo 13 vuotias.Olenkohan mina jotenkin tiukka aiti?Tahan asti olen tasoittanut itse tyttojen hiukset,mutta vaativampaan leikkaukseen minusta ei ole....


Enaa viikko toita ja sitten alkaa ihana,odotettu kuukauden loma.
Olen aluksi lasten kanssa lomalla ja mieheni loman alettua lennamme Suomeen.
Kiva aloittaa loma,kun ensi vuoden tyot on jo selvilla ja uusien hoitovauvojen kanssa lyoty asiat lukkoon.
Mutta sita ennen kerataan uusia voimia syksyyn!!!!

Mitakohan tama kuva tasta ovistopparista tekee tassa?Voishan se kuvata sitakin,etta matkalle tassa pian lahdetaan,mutta kuva kertoo sen,miten taalla joskus on ihan naurettavia hintoja joillekin tuotteille.Taman stopparin loysin jostain halpiskaupasta eurolla.Samanlaisia nain eraassa sisustuskaupassa ja hinta oli vahan eri!!!

Ihanan rentouttavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta! Ihania kuvia♥ mukavaa lomaa! Tiedä vaikka eläinpuistolla nähtäisiin:)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lomaa teille,toivottavasti tämä ohjustenkin tulo loppuuu jo siinä vaiheessa.Tämä alkaa jo käydä hermoille kun noita hälytyksiä on ainakin mun alueella joka päivä.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Mua aina hämää nuo olohuoneen vaaleat sävyt, kun muistan ne ruskeat sohvat ja pöydän... kaunista on!
  Mies haaveilee ajavansa joskus Route 66:tta, tuo sopis hyvin meillekin!
  Toivottavasti siellä tilanne rauhottuu ja saatte nauttia lomasta rennosti!
  Hyvää sapattia ja kohta nähdään!

  VastaaPoista
 4. Olipa mukava kuulla,että kaikki hyvin.Tiukat paikat siellä on ollutkin ..ja on.Ofer on ravannut alvariinsa suojaan sekä työpaikalla että kotona Rehovotissa.Hauskaa lomaa Suomessa.Elokuusta on povattu lämmintä ja kaunista !!!

  VastaaPoista
 5. Kovin on teidän tiennot olleet taas uutisissa :( Hyvä, että teillä on kaikki hyvin. Mikä tuo kukka on eka kuvassa? Kaunis!

  VastaaPoista