tiistai 12. tammikuuta 2010

Ompeluksia

Ompelukone on taas vallannut olohuoneen ruokapoydan.Yritan ommella tilkkutyynynpaallisia,mutta niista yrityksista kuvia vahan myohemmin.
Naita sydamia valmistui ennen joulua ja taisi niita loytya muutamasta paketistakin.
Yhdesta "kaikkea maan ja taivaan valilta"-kaupasta loysin tallaisia silityskuvioita.Vaikutti mielenkiintoiselta ja olikin loppujen lopuksi ihan helppo.Sen kun silitin kuvion kankaaseen.

Koristukseksi paasivat tallaisiin pussukoihin ja keittiopyyhkeisiin.


Tassa sitten "ompeluhuoneeni".Jokainen,joka ompelee tietaa ettei tavaroita viitsi kesken ompeluksien siivota,joten siinahan ne lojuu olkkarin poydalla muutaman paivan.Onneksi keittiossa on toinen poyta...
Meidan perheessa tama sotku ei muita hairitse kuin minua,joten olen yrittanyt opetella olemaan valittamatta.4 kommenttia:

 1. Tutulta näyttää, Meillä ompelukset nököttivät pitkään aina keittiönpöydällä. Hermostuin itse omaan pöydän valtaukseeni ja ostin kirpparilta vanhan ompelukonepöydän (sähkökone sen sisällä on edelleen toimiva) olohuoneeseen siinä saa nyt ompelukone ompeluksineen odottaa rauhassa seuraavaa inspistä..Pitääkin laittaa siitä jokupäivä blogiin kuvia. Kauniita nuo ompelemasi sydämet ja siirtokuvapussukat.

  VastaaPoista
 2. Kivoja ompeluita! Meillä on juuri toisinpäin, muita haittaa paitsi minua! :)

  VastaaPoista
 3. Oletpa taitava! Pitäisi suunnistaa kangaskauppaan ja kaivaa ompelukone kaapista esiin.

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla, kiva kun kävit blogissamme! Ja tulehan toistekkin! Ihania ompeluksia!

  VastaaPoista