tiistai 5. tammikuuta 2010

Kylpyhuone

Eniten minua hairitsee meidan kodissa kylpyhuone.Kuten aiemmin jo kerrottu,talomme on vanha ja niin on kylpparikin.
Muissa huoneissa sisustuksella voi vaikuttaa paljon viihtyvyyteen,mutta kylpparissa on kiinteat,vanhat kalusteet.
Pieneen tilaan on ahdettu kylpyamme,wc-istuin,lavuaari,pyykinpesukone ja sen paalla kuivausrumpu.

Tanaan innostuin tekemaan siella suursiivouksen.Kerasin kaikki purkit ja purnukat viereiseen huoneeseen ja pesin ja suihkuttelin huoneen katosta lattiaan.
Huomasin jarjestellessani kaiken paikoilleen,miten kaikki purkit,korit,suihkuverho kuitenkin tekevat siita siedettavamman paikan.

Viela kun keksisi miten saisin lavuaarin ymparille esimerkiksi kivan kankaan,jonka taakse saisi lisaa tilaa,mutta poissa silmista.Tietaako kukaan mitaan kivaa ideaa???


Ps.Toisen iloisen uutisen talle vuodelle huomasin eilen netissa.
Ikea avaa toisen liikkeen jo maaliskuussa ja meita lahemmaksi.Nyt on matkaa enaa noin 40-50 km,kun ennen on ollut puolet enemman.
Ps.Ps. Huomasin jonkun blogia lukiessani,etta huomenna onkin Loppiainen.
Hyvaa Loppiaista ja vapaapaivaa teille kaikille!!!!

4 kommenttia:

 1. Meillä on sama tilanne, vaikka kaikki muu kuutiossa on suht laitettua niin wc/kylppäri on ahdas ja vanha. Amme sieltä sentään on poistettu mutta säilytystilaa ei ole yhtään. Tuli mieleen tuosta verho-lavuaari jutusta että miten mahtaisi toimia liimattava tarranauha altaansivureunaan ja samasta suihkuverhokankaasta tms sopiva "verho" ja siihen ompelemalla kiinni tarranauhan toinenpuoli. kun kangas on suihkuverhokangasta niin kestää sekin kosteuden. Meillä oli tuolla liimattavalla tarranauhalla talolla verhot syvennysikkunoissa kun muuten niihin ei olisi saanut verhoa lainkaan. Ihania nuo alimman kuvan pullot ja muut =)

  VastaaPoista
 2. Nuo kuvat ainakin viestivät kylppärin kauniista yksityiskohdista,ihanan värisiä purkkeja!

  VastaaPoista
 3. Minäkin olisin ehdottanut tuuota tarranauhasysteemiä, tarrassa on tosi napakka liimapinta, jotan uskoisin pysyvän myös posliinissa, tietenkin riippuu siitä, minkä mallinen allas on, että saako sen nauhan siihen liimattua.

  VastaaPoista
 4. Oletpa ollu ahkerana :-)) Kauniita pulloja hyllyssä :-)

  VastaaPoista