perjantai 24. heinäkuuta 2015

Sisarukset & serkukset nautiskelemassa


Kesalla on mukava istua iltaa vaikkapa oman siskon ja serkkutyttojen kanssa.Uskomattoman lamminta viela illalla,jota lammin tuuli onneksi vahan viilensi.
Ajoin eilen illalla tyttojen kanssa lahelle siskoni asuinaluetta Maale Adumimiin.
Jerusalemista tie laskee alas kohti eramaata Maale Adumimin kaupunkiin ja taalla on aina noin viitisen astetta lampimampaa mita meilla ylhaalla Jerusalemissa.
Tama kuva on otettu kohti Jerusalemia,jonka valot haamottaa tuolla kauempana...


 Ilta klo 20.18 lampotila!
Tasta se ei ollut paljon laskenut edes klo 23 aikoihin,kun palasimme takaisin.
Talla kertaa nautimme jotain todella hyvaa ja jatimmekin suosiolla talla kertaa kalorien laskemisen valiin.
Waffle Bar on takalainen ketju,josta saa naiden makeiden vohvelien lisaksi myos suolaista hyvaa;pastaa,pitsoja,salaatteja,toasteja....Vahan aikaa tama ketju avasi ensimmaisen liikkeensa myos ulkomaille,nimittain Suomeen!!!
Naita ihania herkkuja loytyy Helsingin Itiksen kauppakeskuksessa olevasta Waffle Barista...Noa ja Nofar ovat lahes "kaksoset",silla serkuksilla on ikaeroa vain 27 tuntia oikealla istuvan siskontyton Nofarin hyvaksi...
Tytot ovat paljon yksissa ja tanaankin saamme Nofarin meille sapatin viettoon...Nuoremmat tyttareni Noga ja Hila ovat myos samanikaisia,silla kaikkien naiden neljan tyttaren ikaeroa on vain 2,5 vuotta.
Muistan itse lapsuudestani kuinka oli kivaa omistaa samanikaisia serkkuja ja viettaa aikaa heidan kanssaan.Varmasti meidankin lapsilla jaa samanlaiset muistot...


Huippua on omistaa sisko,joka asuu lahella taalla "kaukana"
Huippua myos tavata toinen sisko viikon paasta Suomessa!!!

Ihanaa viikonloppua helteisesta Jerusalemista!

6 kommenttia:

 1. Oi, oi mitä herkkuja! Olisinpa saanut olla mukana!
  Noista lämpimistä illoista täällä saa vain uneksia, joten ottakaahan lämpimiä vaatteita mukaan... Pian tavataan! Sabat Shalom!

  VastaaPoista
 2. Mä näinkin sen Waffle Barin Itäkeskuksessa mutten ajatellut että se on täältä kotoisin:)

  VastaaPoista
 3. Meillä oli myös yhdeksän serkusta koolla viime viikonloppuna ja miehen sisarukset. Oma sukuni ei ole kovin läheisesti yhteyttä pitävä, mutta nautin kovin tästä miehen perheen yhteydestä, johon olen saanut avioliiton myötä kuulua jo monen monta vuotta. Miehen siskolla ja minulla on ollut kahdesti yhteinen odotus ja serkusten ikäerot on muutama kuukausi. Kolmoseni saikin Suomeen muutettuamme serkkunsa luokkakaveriksi. Kuopus ei saanut, koska on Suomessa vuotta vanhempiensa seurassa aloitettuaan koulun 5-vuotiaana Turkissa.

  VastaaPoista
 4. hei, olen nyt lukenut blogisi läpi ja nauttinut, hyvää suomen lomaa ja terveisiä sateisesta Tukholmasta Jaana

  VastaaPoista
 5. Voi nam mitä herkkuja! On varmasti ihana, että siskosi on siinä lähellä siellä kaukaisessa lämmössä :)

  VastaaPoista
 6. Olipa mukava lukea postaus teidän mukavasta illasta! Ihanaa, siellä tosiaan lämpöä riittää, toisin kuin täällä. Täällä ei juuri kesää ole ollutkaan. On varmasti ihanaa omistaa sisko joka asuu siellä kaukana lähellä, tervetuloa suomeen! :)

  VastaaPoista