sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kahvilla aurinkovarjojen alla

Perjantaina pistaydyin kahden vanhimman tyttareni kanssa Jerusalemin keskustassa.
Kesalla siella on jos minkalaista toimintaa ja nytkin oli joku konsertti alkamassa.

Yksi keskustan sivukaduista oli katettu nailla sateenvarjoilla.
Tahan vuoden aikaan nahden nama kylla voisivat olla aurinkovarjoja silla sateista ei ole tietoa viela moneen kuukauteen.Tyttojen kesken kun ollaan liikenteessa aina loytyy jotain ostettavaa.
Tiedattehan sen,kun kaapista ei koskaan loydy mitaan paalle pantavaa!
Onneksi tytoille kay vahan halvemmatkin vaatteet eika tarvi olla merkkivaatteita.Tata menoa olisin heidan vaatimustensa kanssa jo henkilokohtaisessa konkurssissa...Kahvitaukoa pidimme Cofix-ketjun kahvilassa.
Tama ketju on tullut tanne vajaa vuosi sitten ja kahviloita alkaa olla jo vahan joka nurkalla.
Kahvilan erikoisuutena on,etta kaikki sen tuotteet maksavat 5 shekelia eli noin euro ja 15 senttia.


Siis kaikki samalla hinnalla!
Kahvit,capuccinot,jaakahvit,jaavaniljat,croassointit,pikku suolaiset,taytetyt sampylat,kylmat limsat ja mehut,jatskit,mehujaat ja jopa spaghettiannokset.

Kylla varmaan Suomessakin tallainen kahvila olisi suosiossa talla hinnalla!!!

10 kommenttia:

 1. Tuollaiset sateenvarjoasetelmat ovat kai muotia. Näin Belgradissa ja valokuvissa muistakin Euroopan kaupungeissa. Kauniita.

  VastaaPoista
 2. Onpa hauskat sateenvarjot :) Suomessa tuollaisessa kahvilassa hinnat olisivat monenkertaiset :( Teillä näyttää niin lämpimille ilmat, lähetä sitä hieman meillekin!

  VastaaPoista
 3. Eipä ehditty maaliskuussa käydä tuolla kahvilla. Tytöt kyllä informoivat mua, mutta Omenapizza vei voiton sillä kertaa.
  Niin lämpimältä näyttää taas teillä, meillä sais kaivaa villasukat jalkaan! Lähettäkää nyt ihmeessä sitä lämpöä meillekin!

  VastaaPoista
 4. hauska ja hyödyllinen idea. Sekä sadetta että paistetta vastaan. istanbulissa oli sellainen sateenvarjoravintola samalla idealla.

  VastaaPoista
 5. Todella hauskan näköisesti koristeltu katu !! :) Mihin aikaan olette elokuussa tulossa. Ajattelin että voisimme Oferin kanssa piipahtaa Kälviällä.

  VastaaPoista
 6. Anneli,ollaan aivan elokuun alussa Suomessa.Lahes koko ajan Kalvian seudulla,mutta paljon reissataan lahiseudullakin.Jos olette siella pain ja haluat nahda,kannattaa ehka soittaa elainpuistolle ja kysaista,jos olen paikalla!Numerot loydat blogini alussa elainpuiston sivuilta!Olisi kiva tutustua!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia kaupungilta, jossa olette viettäneet niin mukavalta kuulostavan päivän! Ja kyllä tuollainen edullinen kahvila olisi tännekin suunnalle tervetullut! Ihanaa kesän jatkoa teille! <3

  VastaaPoista
 8. Eilen kiertelin kaupungilla kun vein lapset ensin cinemacityyn ja nain nama sateenvarjot.Tosi hienot!Ostin myos icecafen cofix kahvilasta.Oli kiva kierrella vaikka olikin tukahduttavan kuuma.

  VastaaPoista
 9. Tehdään näin. Ofer lentää Suomeen 10.8 ja palaa takaisin 24.8.Soittelen ennen kuin lähdemme ajeleen sinnepäin.Toivottavasti nähdään :) Mukavaa kesän jatkoa sinne.

  VastaaPoista
 10. Anneli,valitettavasti me palaamme jo takaisin 12.8,joten ei olla montaa paivaa samanaikaisesti...

  VastaaPoista