torstai 25. kesäkuuta 2015

Kesan makuja ja tunnelmia


Tyttojen jaatya viikko sitten koulusta kesalomalle se on pitanyt minuakin tavallista kiireellisempana!En tarkoita nyt aamuja,jolloin saan ihanasti vaantaa vain pojalleni evasvoileivat kouluun vaan iltamenojamme...

Sattui viela niin mukavasti,etta siskoni toi autonsa meille "hoitoon" heidan parin viikon Keski-Euroopan reissun ajaksi,joten on ollut helppo tehda joka paiva jonkinlainen kierros lahiymparistossa.Mehan selviamme muuten yhdella autolla valilla anopin autoa lainaten,mutta pari viikkoa sitten anoppi oli autokolarissa ja auto on vielakin korjattavana,joten hyvaan saumaan tuli siskoni tarjous...Juhannusta vietettiin Brita-torttua syoden ja puolukkapirteloita juoden.Vahitellen alkaa pakasteesta tyhjentya Suomesta tuomani marjat ja mikas sen paremmin sopisi nauttia Juhannuksen kunniaksi!

Huomaan,etten enaa niin kaipaa Juhannuksena Suomeen mita ennen.Ehka tieto siita,etta reilun kuukauden paasta paasen Suomen kesaan ja toisekseen en niin kaivannut niita koleita ja sateisia ilmoja.

Meilla on talla hetkella juuri sopiva ilma,jotain reilu +25 ja iltaisin jopa viileaa.En paljon taman lampimampaa kaipaakaan...
Tyossani on nyt vahan helpompaa silla joka paiva joku tytoista on apunani lasten hoidossa pienta korvausta vastaan...Tassa vaiheessa vuotta alkaa voimat olla jo aika lopussa,joten apu on tarpeen.En voi ymmartaa takalaisia ihmisia,joista suurin osa ottavat lomansa lyhyina patkina eika tyonantajat edes katso kovin hyvalla pitkalle lomalle lahtevaa.
Itse tarvitsen sen kuukauden yhtamittaisen jakson,jossa keraan voimia tulevaa vuotta varten...Eraana paivana pyoriessani tyttojen kanssa keskustassa silmiini osui kangaskaupan ovella nama kankaat.Vahan jaljessa tulee tanne muoti,silla tahtikankaat on olleet Suomessa jo pitkaan suosiossa ja taalla nain vasta ensimmaiset kankaat.
Jai tallakertaa ostamatta...

Toivottavasti naita postauksia tulisi jatkossa vahan useammin.Yritetaan ainakin taman kiireisen elaman keskella...

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa Suomeen♥ Toivottavasti pakkaat laukkuun vähän sitä teidän lämpöä ja aurinkoa...tuliaisiksi..:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat herkut!
  Täällä mennään samoissa lämpötiloissa kuin siellä!
  Juhannusta ei kyllä ollut ikävä täälläkään, onhan täällä San Juan!
  Lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 3. Herkullinen britatorttu.Tana vuonna jai tortut tekematta kun olimme juhannuksen Hollannissa.Siella oli ilmat myos aika viileat noin +15.Mutta kai ma olen sitten jo niin Israelilainen etta mulle se oli niin kylma etta oli ostettava Amsterdamista kevyt toppatakki.Kiva reissu muuten ja kiva kun auto oli tarpeeseen.Koitahan jaksaa viela kuukausi lomaan.T:NetaLeena

  VastaaPoista
 4. Tuttu tunne. Voimat on itselläkin lopussa. Vielä 7 työpäivää ja sitten LOMA. Tosin se menee kotona töissä, sillä maanantaina alkaa salaoja projekti. Mutta lomaa se on sekin, että saa aamulla nukkua pitkään ja tehdä salaojia niin pitkään kun jaksaa:). Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Mulla on vaikeuksia saada kommentteja lähtemään...
  Ihana britatorttu! Teen sitä usein, mutta viime aikoina on tullut leivottua vain raparperipiirakoita.
  Kivoja kankaita,ite en uskalla paljoa kangaskauppoihin vikasta, kun kaapit on täynnä entisiäkin kankaita. Niitä on myynnissä Wanhat vaihtoon-kirppiksellä ja onneksi niitä lähteekin innokkaiden ompelijoiden mukaan.
  Koittakaahan jaksaa vielä muutama viikko,kohta nähdään!

  VastaaPoista