keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Satoa odotellessaViime kesana harmistelin,kun naapuri paatti havittaa suuren karsimyshedelmakoynnoksen,joka oli levinnyt jo meidankin parvekkeelle ja saimme siita koko kesan poimia karsimyshedelmia.

Onneksi olin istuttanut jo pihallemme oman koynnoksen ja tana kesana saamme siita ensimmaisen kerran hedelmia.


Muuten pienen pihamme ja parvekkeemme sato jaa aika mitattomaksi,silla viinirypalekoynnoskin tuottaa vain muutaman tertun,sitruunapuuhun ei tullut hedelmia muutamasta kukasta huolimatta eika pieni oliivipuukaan kasvata montaa oliivia...


Talla viikolla olen iloinnut saatuani itseni lenkille jopa pari kertaa ja tanaan aion raahata itseni jalleen vanhalle junanradalle.

Meita lahella menee Jerusalemin vanha junanrata,joka on nyt paallystetty laudoilla lenkkipoluksi ja viereen on rakennettu pyoratie.

Rataosuus on monta kilometria,mutta viela en ole lenkkeillyt ihan koko pituutta vaan ajan autolla vahan lahemmaksi ja lenkkeilen vanhalle rautatieasemalle saakka.

Jospa tallainen "rapakuntoinenkin" saisi kohotettua vahan kuntoa ja reipas kavely tai juoksu alkaisi sujua vahan helpommin....

5 kommenttia:

 1. Voi...melkeimpä kateellisen luen, miten noukitte vaan parvekkeltanne kärsimyshedelmiä.
  TSemppiä kuntoiluun..:)

  VastaaPoista
 2. Tuo kärsimyshedelmäköynnös on niin ihana ja runsas ja hedelmät tietenkin hyviä:) Täällä lähellä on aita noista ja välillä kyttään sitä,tosin kai poimitut hedelmät eivät kypsy`? vaan pitää odottaa niiden putoamista,näin olen ymmärtänyt.

  VastaaPoista
 3. Onpas hyvä idea tuo junaradan päällystäminen kävelypoluiksi. Minä tykkäisin kyllä kävellä, mutta nyt on aika vähän kortilla. Ja ihan helteillä se ei ole kovin viisasta puuhaa muutenkaan.

  VastaaPoista
 4. Oman pihan hedelmät on ihan parhaita, vaikka niitä olisi vähänkin!
  Minä "lenkkeilin" töissä tänäänkin 11 tuntia, mutta ne tavallisemmat eli pyörälenkit on jääneet ihan unholaan. Pitäisi ehtiä joinakin iltoina vähän ajelemaan.
  Hyvää hedelmäsatoa ja koittakaa pinnistellä vielä vähän, kunnes suomiloma alkaa!

  VastaaPoista
 5. Meilla tulee myos karsimyshedemia ,sitruunoita,mandariineja,viinirypaleitaja oliiveja.Ihana kun kohta saa omalta pihalta hedelmia.Hienoa kun olet paassyt lenkille.Yritetaan kerran treffata ja menna yhdessa.Tama ja ensi viikko vaan on kiireinen mutta sitten taas ehtii.

  VastaaPoista