lauantai 5. kesäkuuta 2010

Kiva lomapaiva

Eilen vietin ihanan vapaapaivan siskoni kanssa ilman lapsia.
Kavimme fiilistelemassa skandinaavisissa tunnelmissa uusimmassa Ikeassa,jonne on meilta vain 40 minuutin ajomatka.
Mukaan tarttui muutama jakkara,kangaspala poistomyynnista ja puolukka-ja karviaismarjahilloa...
Siella olisi ollut ihana valkoinen lasivitriinikaappi alennettuun hintaan(128 euroa),mutta vaikka kuinka yritin miettia sille kodissamme paikkaa,sen kokoista tyhjaa seinaa ei loydy!!!
Ei muuta kuin etsimaan isompaa taloa,etta saan sen vitriinikaapin sopimaan!!!

Enpa ole ennen saanut puhua taalla kassalla suomea,mutta eilen kaikista kymmenista Ikean kassoista valitsimme juuri kassan,jossa oli suomalainen kassa!!!Kylla suomalaisen aina tunnistaa,silla jo kassajonossa seistessamme,kuiskasin siskolleni kassan olevan suomalaisen ja olin oikeassa...

Meilla on viikko taalla opeteltu kuivana olemista ja aika hyvin poika on oppinut vessaan pyytamaan.Kiva,etta oppii jo nain alkukesasta,niin loppukesan Suomen matkakin sujuu jo ilman vaippoja!!!

Helteita!!!
Meilla ne tietty taalla jatkuu!!!

7 kommenttia:

 1. En ole tuolla uudessa IKEAssa vielä käynyt,vaikka on lähempänä kuin se vanha.Tosin hankala mennä yleisillä kulkuvälineillä,kun joudun Holonista menemään ensin bussilla TEl Aviviin,ja sitten sieltä bussi IKEAan,mikä kestää yhtä kauan kuin sinne ensimmäiseen IKEAan meno,vaikka on lyhyempi matka! Kiva tietää,että on suomenkielinen kassa siellä:-)

  VastaaPoista
 2. IKEA on kiva paikka, oli se sitten missa pain maailmaa hyvansa :).

  VastaaPoista
 3. Mina siella kavin jo paasiaisen jalkeen. Suomalaista kassaa en silloin havainnut. Iso kauppa on. Herkkuja ostelin, Dajm-suklaata ka kekseja.

  VastaaPoista
 4. Voi olipa kivan kuuloinen päivä teillä! Vapaapäivät ilman muksuja on on kyllä niin tarpeen tulleita väliin :)

  VastaaPoista
 5. Pitkästä aikaa täällä :) Ihania herkkiä kuvia olet loihtinut viime aikoina <3

  VastaaPoista
 6. Tampereellakin avattiin juuri Ikea. Se on kyllä mahtavaa! Ekana päivänä sinne jo rymistin ja hukkasin autoni. Tai oli se ihan paikallaan mutta minä etsin sitä talon toisesta päädystä.

  VastaaPoista
 7. Juu, onneksi se Ikea tuli jo Tampereelle asti! Ei tarvi enää ajaa Hesaan saakka. Ja tulevaisuudessahan se kai avataan Vaasaankin. Silloin se on jo oikeestaan kotiportilla! Hauskoja ostosmatkoja kaikkialle Ikeoihin!

  VastaaPoista