lauantai 25. heinäkuuta 2009

Lomalla ei nukuta

En yleensakaan tarvitse paljon unta ja heraan aamuisin jo kuudelta ilman kellon heratysta.
Suomen lomalla en malttaisi nukkua sitten ollenkaan.Haluan ottaa kaiken irti,nauttia joka hetkesta ja ehtia tekemaan kaiken ,mita haluan.
Yksi nautinnoistani on ilta myohaan tai aamuvarhain lueskella sisustuskirjoja ja aikakauslehtia,joita siskoni ja aitini ovat saastaneet meille kesalukemiseksi.Ja se ei ole mikaan matala pino!
Viime aikoina tanne Israeliin on alkanut tulla myos ulkolaisia sisustuslehtia-ja kirjoja kauppoihin,mutta ei sita maaraa mita Suomessa.
Toinen nautinto on ilmaiset kirjastot Suomessa.Lapset tykkaavat selailla ja lukea kirjoja ja lainata mummolaan kesalukemista tai jonkun dvd:n.Myos mina olin Suomessa asuessani kirjaston ahkera kayttaja.
Taalla kirjastot ovat maksullisia,joten ei niissa tule niin kaytya.


Saamani tunnustuksen paatin antaa vuorostani Pink Pionies-blogin Sarille.
On ollut mielenkiintoista seurata heidan Suomen lomaansa.Kirjoituksista henkii samanlainen tunnelma ja hetket,mita mina haluan antaa perheelleni Suomessa.6 kommenttia:

 1. Kirjojen ja lehtien lueskelu on mukavaa puuhaa ja erityisesti näin kesällä ja etenkin sadesäällä löydän itsenikin usein nenä kiinni kirjasta tai juuri sisustuslehtien sivuja plaraamasta. Kiitos ihanasta tunnustuksesta, otan sen ilolla vastaan! Ja oikein antoisaa, pian alkavaa Suomi-lomaa sinulle! Aika jännä juttu muuten, että siellä kirjastot ovat maksullisia. Yhdysvalloissa kirjastot ovat maksuttomia saman kaupungin asukkaille, mutta harmittavan harvoin on tullut käytettyä kirjastopalveluja. Pitäisikin ottaa asiakseen tutustua valikoimiin tarkemmin, kun kirjasto löytyy miltei kävelymatkan päässä kotoamme.

  VastaaPoista
 2. Sisustuslehdet ja -kirjat ovat ihania :) En ole kuullutkaan että kirjastot voivat olla maksullisia! No, maassa maan tavalla. Onnea tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 3. Varhaiset kesäaamut ovat kyllä niitä parhaita ;)

  VastaaPoista
 4. Minä puolestani nukun lomalla piiitkäään, nukun "varastoon", työaamuina kun ei saa nukkua pitkään. Ja lisäksi vetkuttelen pari tuntia herättyäni. No, lomallahan saa tehdä mitä haluaa... ;)

  VastaaPoista
 5. Mulle myös tuo lehtien ja kirjojen selailu, ehkä eniten kuvien katselu on just tosi mieluinen tapa ottaa "omaa aikaa". Minähän periaatteessa oon lomalla koko ajan, kun olen äitiyslomalla, mutta se kehvikupillinen sisustuslehden parissa on se ihana oma hetki kaiken arjen pyörityksen keskellä.

  VastaaPoista
 6. Hei Lisay!
  Ihastelin kaunista "rapistunutta" penkkiäsi ja ihania kuviasi yleensäkin.
  Kyllä on oikea aarre löytää jotakin toisen hylkäämää ja saada siitä itselleen mieluinen.

  En ole tiennytkään, että kirjastot voivat olla maksullisia. Olen kirjaston suurkuluttaja, onneksi ei ole meillä maksua peritty.

  Kauniita aamuja ja lukuhetkiä !

  VastaaPoista