torstai 26. tammikuuta 2017

Kiva loyto


Olen vasta viime aikoina alkanut seurata instagramia ja laittaa sinne itsekin muutamia kuvia.Minulle ei ole ollut tarkeaa huippu kannykat ja tahan asti niissa on ollut tosi surkeat kamerat.
Tassa nykyisessakaan ei ole mikaan huippu,mutta sentaan vahan parempitasoisia kuvia silla saa otettua.
Selailin siis istassa sivuja ja jotenkin eksyin kirjoittamaan meidan elainpuisto/museon nimen sinne.Yllatyksekseni sielta pongahti esiin lahes 400 kuvaa,joita asiakkaamme olivat kuvanneet ja laittaneet instaan.
Olipa mielenkiintoista katsoa mita he sielta ovat kuvanneet,mika kiinnostaa,mista tykkaavat ja se auttaa myos suunnittelemaan uusiksi joitakin paikkoja ja nayttelyita.
Mina olenkin muutaman paivan aivan paa hoyryssa miettinyt uusia ideoita alueelle,kirjannut niita ylos ja lopulta antanut viestia eteenpain Suomeen.
Toivottavasti eivat hermostu minun suuriin suunnitelmiin,silla tiedan,etta muutenkin on tulossa isoja uudistuksia ja heilla tulee olemaan kevaalla paljon toita.
Olisipa mahdollisuus tarttua itsekin maalipensseliin...Tuli mieleen aika,jolloin nettia ei viela ollut ja kaikki tieto kulki paljon hitaammin tai sita ei voinut taalla ulkomailla edes saada.
Ennen kirjeet kulki ahkeraan sukulaisten ja ystavien kesken.Kirjeiden mukana laittoivat lehtileikkeita suurimmista Suomen uutisista tai syntyma-ja kuolinilmoituksia.
Soittaminen oli tosi kallista eika puhelut olleet niin pitkia mita tana paivana siskoni kanssa puhumme.
Tanaan naet uutiset samaan aikaan mita Suomessakin.Jos etsit jotain leivonta-tai ruokaohjetta,se loytyy helposti googlettamalla.
Virkkaus-ja neulomisohjeet voit opetella katevasti videoilta ja jos tarvitset tarkistaa jotain tietoa kaikki loytyy samantien.
Niin helppoa...


Varsinkin ulkosuomalaiselle netti on tuonut kaiken paljon lahemmaksi.
Facebookin ryhmassa pysyy paljon helpommin  mukana ystavien elamassa.
Jotain negatiivistakin tasta seuraa,silla enaa ei tule kirjoitettua niin paljon kirjeita edes sahkopostitse.Fb viestit ainakin minulla ovat kuitenkin aika pintapuolista tietoa.
Kiva kuitenkin tormata yllattaen oman kesapaikan kuviin.
Ensi kesana pitaisi itsekin ehtia kunnolla kiertaa aluetta ja katsella kaikkea kameran linssin lapi.

Kivaa viikonloppua kaikille!
Me saamme viikonlopuksi siskoni perheineen tanne,joten mukava viikonloppu tulossa ainakin meille.
PS.Kiitos kaikille edellesen postauksen kommentoijille!Teette tasta kirjoittamisesta mielekasta!!!

4 kommenttia:

 1. Instagram on lempisomemediani,hurahdin siihen täysin melkein melkein 2 vuotta sitten.Kiva kun teidän eläinpuistoa -ja museota on tägattu niin ahkerasti:) Minulla on ihan halpis kiinalainen puhelin,eikä mikään erikoinen kamera siinä,mutta esim, sateisella ja pilvisellä säällä sillä saa otettua aika hyviä kuvia,aurinkoisella ei sitten oikein.Mukavaa viikonloppua sinulle ja siskollesikin:)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa! Täytyypä tutkia tarkemmin. Me olimme tänään kivalla kirpparikierroksella, teen siitä ihan pian jutun.
  Oikein ihanaa sapattia ja viikonloppua teille kaikille!

  VastaaPoista
 3. Täytyypä "paljastaa", että löysin täältä sinun blogisi kautta tuon teidän ihanan eläinpuisto/museo alueen, jo aikoja sitten! Sen myötä kävimme perheemme kanssa siellä muutama kesä sitten. Tosi ihana ja viihtyisä paikka! Ja ihania, tunnelmallisia kuvia oli myös näköjään instaan laitettu, hienoa!=)

  Shabat Shalom!
  -Johanna-

  VastaaPoista
 4. Instaan olen minäkin hurahtanut. Blogi on jäänyt vähemmälle...

  VastaaPoista