maanantai 18. huhtikuuta 2016

Tanaan sankyjen vuoro


Ylakerrasta kuuluu kova pauke ja melu.Minua ei aanet haittaa yhtaan silla siella siivotaan huoneita perusteellisesti.
Tanaan on vuorossa sangyt.Patjat hakataan,sangyt jynssataan,seinat ja lattiat pestaan ja lopuksi vaihdetaan puhtaat lakanat.
Jos tama nyt on sita lapsityovoimaa,niin meilla sita nyt kaytetaan,silla tytot ja poikani siella touhuavat ja kuulostavat jopa ihan innokkailta.Taman viikon lopulla alkaa Pesah-juhla ja sen kunniaksi kaydaan lapi koko talo joka nurkkaa myoten.
Aloitan siivoamiset aina tosi aikaisin,joten ei tanakaan vuonna ole stressi paassyt viela yllattamaan.
Olen kyllakin ajatellut miten olen ennen ehtinyt,kun lapset olivat pienia.Nyt heista on niin paljon apua eika kaikki siivous jaa minulle.


 Minulla on viela keskiviikkoon asti toita ja sitten alkaa kymmenen paivan loma.Kaiken siivouksen jalkeen loma tulee kylla tarpeeseen.
Pesah illan juhla-aterian vietamme mieheni suvun kanssa taalla meilla.Onnekseni kaikki valmistelevat jotain tarjottavaa ettei jaa kaikki valmistelut minun vastuulle.
Pienta reissuakin tiedossa ensi viikolla,joten paastaan varmasti lomatunnelmaan...
Vauvojen nukkuessa kiertelin vahan pihalla kameran kanssa.Eikos ole minun ryytimaa kasvanut sitten edellisen postauksen kuvien.Joka paiva tuolta on jotain syotykin ja lisaa vain puskee...
Eka kuvan sangyn pesimme eilen ja laitettuani aurinkokatokset eilen parvekkeelle toin sangynkin parvekkeen nurkkaan.
Siskoni luopui tasta sangysta ja otin sen meille parvekkeelle lohoilypaikaksi.
Aikoinaan toin kontissa huonekaluja Suomesta ja tama sanky oli mukana siskoni vanhimmalle pojalle.Nyt tama poika on jo sotilas ja sanky kierratetty meille takaisin.


Mutta nyt hommat jatkuu taalla alkerrassakin.Vauvat herailee ja kaipaavat ruokaa.
                                            P A L A I L L A A N!!!!!!

6 kommenttia:

 1. Pesah-siivous onkin aivan omaa luokkaansa. Olisi varmaan ihan hyvä, jos täälläkin olisi sellainen. Tulisi edes kerran vuodessa siivottua kaikki paikat kunnolla. Sänky on aivan ihana. :)

  VastaaPoista
 2. Voi huoh, miten reheviä sun kukat ja ryytimaa onkaan! Täällä odotellaan sitä ekaa kukkastakin kuin kuuta nousevaa...
  Ihana tuo sänky, just sopiva parvekelöhöilyyn! Ja sulla on hyvä nelikko siellä vintillä siivoamassa!
  Mekin ollaan siivoiltu ja järjestelty näyttelyhuoneita uudelleen töissä. Myös keittiöremppa etenee nopeaa vauhtia. Saisi vaan kelit poutaantua ja lämmetä, niin olis kivaa välillä haraviakin heilutella.

  VastaaPoista
 3. Täällä olisi myös siivoukselle tarvetta. Ikkunat on kamalan likaiset ja joka nurkka tursuaa jotakin epämääräistä. Milloinhan saisi jonkun inspiksen, että pääsisi edes alkuun?

  VastaaPoista
 4. Siellahan ollaan oltu ahkeria.No kylla taallakin vaikka apua ei tanaan ole minulla ollutkaan.Minakin olen tampannut ja pessyt makuuhuoneita.Kylla sita ehtii taas tana vuonna niin kuin aina ennenkin.Ihana tuo sanky tuossa.Ei kylla harmita vaikka annoin saat sina nyt nauttia siita.Mun pitais ostaa oleskeluryhma pihalle jossa saisi myos oikein lekotella.Hag Pesah sameag!!

  VastaaPoista
 5. Ahkeria olette ,ja hyvä kun jälkikasvusta on siivousapua:) Chag Sameah teidän perheelle ja sinulle myös hyvää lomaa:)

  VastaaPoista
 6. Ja aivan ihana ryytimaa:) Mitä kaikkea siellä kasvatat?

  VastaaPoista