sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulua etsimassa


Aattoiltana kokoonnuttiin siskoni ja mina lapsiemme kanssa.Miehet olivat viela toissa ja sotilas armeijassa,mutta me muut ehdimme viettamaan iltaa.Vanhimmalla tyttarellani oli koulua aina klo17.10 asti ja kiiressa hain hanet viela koulusta.Aluksi avasimme kotona pakettimme ja sitten ajoimme viettamaan iltaa ravintolaan Moshava Germanyn alueelle.
Ei varmaan moni ajatellut samoin,mutta meille puihin laitetut valkkyvat valot tuntuivat niin joululta.
Vahan joka puolelle Jerusalemia on asennettu valopylvaisiin,puihin tai ikkunoihin valosarjoja,joka tuo kylla kivan tunnelman tahan talveen ja pimeyteen.
Salaatteja,toasteja,vohveleita ja spaghettia...


Kotiin palatessa teimme pienen kierroksen keskustan tuntumaan.Torstai-ilta on yleensa ilta,jolloin porukat lahtee viettamaan iltaa kahviloihin ja ravintoloihin.Nain tanakin iltana kaikki kahvilat nayttivat olevan taynna...Y.M.C.A:n torni oli jouluvalaistu ja varmaan sisalla on perinteinen suuri koristeltu joulukuusi.(kuva siskoni ottama)
Ja se perinteinen joulukuva!
Vain sotilas puuttuu...

6 kommenttia:

 1. Ihmeen paljon noita valoja nakyy taalla katukuvassa.Hanukaksi on laitettu ja nyt viela jatetty piristamaan pimeaa talvea.Kiva oli aattoilta vaikka se meidan joulu on aika lyhyt.Nyt viela tunnelmoin kotona polttamalla kynttiloita.

  VastaaPoista
 2. Mukava, että sielläkin pääsee joulun tunnelmaan :)

  VastaaPoista
 3. Kivaa, kun sielläkin laitetaan kausivaloja pimeisiin iltoihin!
  Saisi tulla vielä paljon lisää parvekkeille ja ikkunoihin.
  Hyvä jos saitte edes vähän joulun tuntua, edes yhden illan verran. Toivotaan, että pääsisitte taas joskus tänne Suomeen joulun aikaan...
  Kiitos vielä kerran lahjoista!

  VastaaPoista
 4. Oi, tuli ihan YMCA:n joulu mieleen jostain kaukaa muistoista. Muistan myös sen joulunvieton teidän kanssa yhdessä. =)

  VastaaPoista
 5. Kiva, jos edes vähän onnistuitte löytää joulufiilistä, kun kokoonnuitte yhteen.
  Tervetuloa ensi jouluna tänne Suomeen ja kotikonnuille!!
  Täällä pakkanen paukkuu ja maakin sai hennon lumipeitteen. Lomapäiviä vietellään kotona jo toista vkoa, pieni pyrähdys Turkuun tehdään ylihuomenna.
  Mukavia päiviä teille ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!
  -Ulla

  VastaaPoista
 6. Kiva, että sielläkin on joulun tunnelmaa... Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista