keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Viileampaa,please!Pari paivaa kestava uuden vuoden juhla on juhlittu,syoty ja levatty.
Ruokaa sai taas keittaa monelle aterialle,silla taalla kuuluu juhlissa aina ruoka ja sita pitaa olla paljon ja monensorttista.
Meidan perheen lisaksi meilla ei kyllakaan ollut kuin anoppi mukanamme,joten vahan helpommalla paasin...


Vahitellen alan kylla kyllastymaan tahan ainaiseen kuumuuteen ja hikiseen oloon.Aloin jo miettia muita syita siihen,etta hikoiluttaa koko ajan(hih!),mutta onneksi nuoremmillakin on kuuma!!!
Ilmastointi on paalla koko ajan paivisin,mutta yolla on tuskastuttavaa nukkua ylakerrassa,jossa meilla ei ole kuin tuulettimet huoneissa.
Muutamana yona olen noussut kylmaan suihkuun ja jatkanut unia marka pyyheliina paalla.Ongelma vaan,kun ei suihkustakaan tule tarpeeksi kylmaa vetta....


Onneksi eilen illalla vahan viileni ja yllattaen satoi vahan aikaa jopa vetta.
Ensimmainen sade monen kuukauden kuivuuden jalkeen on aina ihanaa ja ryntasimmekin kaikki parvekkeelle nauttimaan sateen ropinasta ja nuuhkimaan sateen tuomasta raikkaasta tuoksusta.

Ihanaa viikon jatkoa kaikille!
Pari paivaa toita ja jalleen viikonloppu....

8 kommenttia:

 1. Todella saisi kuumuus loppua! Mutta tulepa tanne rannikolle kosteuteen vahaksi aikaa. Sen jalkeen Jerusalemin kuiva kuumuus olisi ehka helpotus :)

  Ai teilla satoi, olempa kateellinen!

  VastaaPoista
 2. Anu,kesalla olin siskoni ja tyttojemme kanssa paivan Tel Avivissa ja se riitti vahaksi aikaa.En voisi kuvitella asuvani siella siina kosteudessa.

  VastaaPoista
 3. Ei tuollainen kuumuuskaan kiva olisi...varsinkin, kun tykkään nukkua vähän viieleäsä..:

  VastaaPoista
 4. On se liika kuumuuskin kurjaa, mutta jos on liian kylmää (kuten alkukesä Suomessa) ja sateista, ei sekään ole hyvä.
  Onneksi meillä oli ihana loppukesä ja lämpimät säät ovat olleet tähän saakka. Tänään sataa vettä ja muutaman asteen viilenee viikonlopulla. On sellasta sopivaa marjastus- ja matonpesusäätä.

  VastaaPoista
 5. Kaikki on niin suhteellista.Meidan sopiva saa on Suomalaiselle liian kuuma ja Suomen ihana syyssaa meille talven kylmyys Mutta siita olen samaa mielta etta tama kuumuus jo kyllastyttaa ja varsinkin viime viikko hiekka ja sumupilvineen oli kauhea.No syksya kohti ollaan kumminkin menossa.Ihanaa ainakin kun juhlia on paljon tassa kuussa ja se tietaaa lomaa.Shana Tova!!

  VastaaPoista
 6. Täällä ei ole kuuma, vaan herään öisin viluun ja mietin, että pitäisi kaivaa lämpimämpi täkki sänkyyn. Ihanaa, ei sen puoleen. Uni on niin raikas.

  VastaaPoista
 7. Tänään tuntui että oli hiukkasen vähemmän kosteutta mutta sitten taas alkoi hikoilu;D
  Saisi jo loppua sekä kosteus että kuumuus...

  VastaaPoista
 8. Hyvää Lehtimajan juhlaa teille kaikille! Nauttikaa vapaapäivistä!

  VastaaPoista