torstai 9. huhtikuuta 2015

Miniloma rannikolla


Lomaviikolla olemme tehneet pienia retkia paivittain seka lomailimme pari paivaa rannikolla.
Rantalomalle sattui viikon kuumimmat paivat,joten olikin sopivaa viettaa se veden aarella.
Eilen auton mittari naytti +41,5 astetta,joten kesan kuumuuteen tottumattomana hiukan oli kuumaa!Olen ollut koko viikon viela puolikuntoinen,antibiootit lopetin vasta eilen ja yska ei ole viela mennyt ohi.
Vaikka ei ole kivaa olla sairas lomalla,onneksi olen voinut levata ja viela on lomaa kolme paivaa jaljella palautua tyokuntoon.Joka vuosi nautin erityisesti kevaasta,kun kaikki on vihreaa ja kukat kukkii.Saakin on yleensa sopivan lamminta paitsi nyt meidat saavutti tama lampoaalto.Tanaan taas lampotila laski tavallista viileammaksi,mika sekaan ei ole kivaa.
No,pian on kesa ja joka paiva tasaisen lamminta.....Kuinka paljon tassa pienessa maassa on vielakin uutta nakemista pian 30 vuoden taalla asumisen jalkeenkin.
Luontoa,historiaa ja kauniita maisemia loytyy!Tana iltana alkaa Pesahin toinen juhlapaiva.
Taytyy alkaa kokkailemaan illan juhla-aterialle.
Ei kylla jaksais ajatella ruokaa,kun joka paiva grillataan ja syodaan paljon.
Loman jalkeen taytyy syoda sitten vahan kevyemmin....5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia.Me ei kayty edes uimassa meidan reissulla pohjoisessa jos ei oteta lukuun kahlaaamista lahteessa.Luonto kylla naytti parhaat puolensa ja uusia paikkoja aina loytyy.Hyvaa loppujuhlaa teille!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Varsinkin tuo eka, hottentottikukkaa... Näittekö niitä sormustinkukkapuskia, joita kuulemma oli teiden varsilla?
  Niin kesäisiä kuvia ja helteistä päätellen se kesää onkin!
  Me täällä yritetään päästä pinnalle myös, tänään oli viimeinen antibiottipäivä. Hurjaa sairautta, eipä olla aikoihin oltu näin sairaana.
  Hyvää loppujuhlaa ja viimeisiä vapaapäiviä ja terkkuja kaikille!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuutta, mitä kuvia ja mikä sää......
  Täällä kevät antaa edelleen odottaa itseään, pikkasen on aurinko muutamana pvänä näyttäytynyt. Poika kulkee yhä toppatakki päällä, mutta lippis on jo kaivettu naftaliinista.
  Mukavaa loppulomaa teille toivottaa Ulla

  VastaaPoista
 4. Kiva retki teillä :) Eilen tosiaankin ilma seisoi ja oli jopa vaikeaa hengittää,mutta aamulla oli ihanaa kun oli viileä tuuli.Mun puolesta olisi saanut olla viileämpääkin;D Toiovttavasti pian voit jo paremmin ja chag Sameah:)

  VastaaPoista
 5. Huh miten lämmintä. Täytyy tunnustaa, että en ikävöi vieläkään yli 30 asteen kelejä. Ihaninta olisi sellainen 24 astetta. Eikä tunnu pahalta tuo 14 astettakaan, jota huomiseksi meille ennustavat.

  VastaaPoista