perjantai 23. tammikuuta 2015

Aurinko innostaa siivoamaan


Koko viikon on ollaan saatu nauttia aurinkoisista ja lampimammista paivista.Tanaankin lampotila kohosi jo yli +20 asteen.
Miten oli ihana ulkona pyykkia ripustaessani tuntea lammin tuuli iholla.Pitkan kylman jakson jalkeen taas nauttii auringon lammosta...

Tanaan aurinko innosti minua pesemaan vahan ikkunoita,kun ei enaa tahtonut ulos nahda varsinkaan keittion ikkunasta.
Samoin jaakaappi tuli pestya perusteellisesti.Seuraavaksi vuorossa olisi uuni,joka on toinen inhokkisiivottavistani keittiossa.

Tyttaret saivat eilen valitodistukset koulusta ja tanaan heilla oliskin sitten ylimaarainen vapaapaiva.
Hyvat todistukset toivat kotiin ja sen kunniaksi leivoin vahan jokaisen makuun pizzoja.

Huomenna on pojallani koulussa juhla ja onkin mukava menna hanen ensimmaiseen juhlaan,jonne ovat harjoitelleet ohjelmaa.Poika varoitti minua,ettei sitten mitaan halauksia ja suukkoja koululla vaan vasta kotona.Sehan olisi vallan noloa saada aidilta suukko kaikkien kavereiden nahden!

Natanilla oli talla viikolla 7-vuotissynttaripaiva.Varsinaiset juhlat jarjestamme vahan myohemmin,kun nyt on ollut kaikilla jos minkalaista ylimaaraista menoa...

Nyt nukkumaan,etta jaksaa huomenna juhlia Natanin koululla!


5 kommenttia:

 1. Onpa siellä jälleen lämmintä, täällä on vastaavasti saman verran pakkasta ja poskia ja varpaita nipistelee mukavasti, kun on vähän aikaa ulkona. Luonto on kyllä todella kaunis.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Juu samaa minä ajattelin, täällä on 20 astetta miinusta! Joskus jo aurinkokin pilkahtelee, mutta ei tänään, nyt sataa taas vaihteeksi lunta...
  Onpas teillä ollut herkullinen pizzapäivä!
  Onnea todistuksista ja onnea myös 7-vuotiaalle! Lahja tulee myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. Terveisiä Puolangalta!
  Täällä pakkasta -35!
  Ihania kuvia ja tarinoita!

  VastaaPoista
 4. Onnea Natanille;miten aika kuluukaan.. Ja tänään päiväsaikaan oli tosiaankin lämmintä,itse tosin suosin kylmempää säätä.

  VastaaPoista
 5. Voi miten lämmintä siellä jo on... huoks... Onnea Natanille!

  VastaaPoista