tiistai 14. lokakuuta 2014

Park HaMayanot


Yhden paivan aikanakin ehtii paljon.
Eilen aamulla edes paljoa suunnittelematta ajoimme noin 1,5-2 tunnin paahan meilta pohjois-Israeliin Park HaMayanotin luonnonpuistoon.
Mukanamme oli siskoni ja miehen siskon perheet.Serkukset nauttivat toistensa seurasta puhumattakaan meista aikuisista....Puistossa vuokrasimme tallaiset autot,joilla kiersimme koko puiston ja pysahtelimme matkalla oleville lammille.Nuorimmat pojat uskaltautuivat uimaan.......mutta teinit tyytyivat poseeraamaan rannalla.Ilmakin oli sopivan lammin eika enaa mikaan kesan tukahduttava kuumuus.Iltapaivalla ajoimme toiseen lahistolla olevaan luonnonpuistoon,joka olikin tosi kaunis picnic-alue.
Siskoni mies oli huolehtinut mukaan grillaustarvikkeet,joten jokainen otimme mukaan jotain pienta grillattavaa ja pian oli poyta taynna monenlaista syotavaa.Puron yli johti tallainen kaunis vanha silta.

Tallaisissa nakymissa veden solistessa vierahti muutama tunti,kunnes tuli aika palata kotiin.Kallioseinama oli mielenkiintoisesti muotoutunut.Ehka aikoinaan tastakin on solunut vesi ja muokannut seinaman tallaiseksi?


Tassa me sisarukset....
Vasemmalla mina ja pikkusiskoni Leena.
On se vaan hieno asia,etta oma sisko asuu niin lahella,etta voi tallaisia yht'akkisia retkia tehda yhdessa.Toista siskoa nakee valitettavasti liian harvoin....

6 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen paikka ja ihan tuntematon meille.
  Kohta teillä onkin kaikki lapset teinejä! Aika kuluu niin nopeasti.
  Olisinpa saanut olla mukana, terveisin se sisko, jota liian harvoin näkee...

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Minä poistin, olin vahingossa tyttäreni tilillä...
  Ihanan näköisiä paikkoja. Minä kun haikalen niin kesän perään... huoks... Mukava nähdä sinustakin kuva, molemmat siskosi kun tapasin kesällä :)

  VastaaPoista
 4. Jos joskus voitan lotossa tai perin rikkaan Amerikan tädin, rupean hetimiten matkustamaan. Pyhä Maa on listalla ja kierrän ne mitkä jäi nopsalla reissulla näkemättä. Pitäis kai ruveta lottoamaan, kun ei ole Amerikan tädeistä ainakaan tietoa.

  VastaaPoista
 5. Kaunis paikka ja mietin että olenkohan ollut tuolla.Ja Chag sameah! Onneksi nämä pyhät pian loppuvat;D

  VastaaPoista
 6. Tuo paikka on minunkin listallani, mutta ehka kevaammalla kun on vihreaa ja kukkia.
  Tuon sillan olen kylla jollain retkellamme nahnyt.

  VastaaPoista