sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Vaihtelu piristaaMuutama postaus aiemmin pohdin,jos kannettaisiin autotallista uudet sohvat ruskeiden nahkasohvien tilalle ja se me tehtiin tyttojen kanssa eilen.

Mieheni veljen sohvat tulivat meille hanen muuttotavaroidensa mukana ja han pyysi sohvat lahjoittamaan eteenpain.Kovin pitkalle ei tarvinnut pyyntoa toimittaa,silla otinkin ne sitten itselleni.
Sohvat ovat luonnon valkoiset,joten valkaisua en voi niille tehda,mutta yritan ainakin konepesussa saada niista vahan puhtaampia.Ja ainahan voi ostaa Ikeasta uudet paalliset.

Autotalliin jai viela nojatuoli,silla halusin ensin kokeilla,miten saan sohvat meille mahtumaan.Taidan sen viela kantaa sisaan,mutta sen punaisen kankaan haluan saada heti vaihtoon....

Mieskin totesi,etta sohvien vaalea savy tekee olohuoneesta jotenkin viela isomman.Ensin han kylla vastusti vaihtoa,silla aiemmat sohvat olivat niin hyva ottaa paivanokoset.
Kyllapa naytti tassakin sohvalla uni maittavan!

Ihanan piristavia tallaiset vaihtelut kodissa.

6 kommenttia:

 1. Kaunis on...mukavaa tuollainen kierrätys...:)

  VastaaPoista
 2. Vaihto kannatti! Tosi valoisa olohuone! Ja muutenkin kalusteiden paikkoja on hyvä välillä vaihtaa. Meilläkin jouluksi kääntelin sohvan ja tuolit eri päin ja muuttui ihan eri näköiseksi.
  Onneksi on tuommoisia sukulaisia, jotka lahjoittaa vanhoja... sulla on kokemusta aiemminkin.
  Sunnuntaiterveiset täältä -22 C pakkasista!

  VastaaPoista
 3. Voi miksi mulla ei oke tuollaisia sukulaisia.Olisi tarvetta uusille tuoleille ,sangylle,kaapille....Vai pitaako tylla teidan autotallista kattomaan.Hienon nakoista ja niin vaaleaa.Hienosti kavi.T :NetaLeena

  VastaaPoista
 4. Vaihtelu tosiaan virkistää. Ja aina parempi jos siitä ei tarvitse liikoja maksella.

  VastaaPoista
 5. Kauniin raikkaan näköistä:) Itse en tykkää lainkaan ruskeista tai muutenkaan tummista nahkasohvista (tai nahkasohvista yleensäkään),nuo ovat kivemmat:)

  VastaaPoista
 6. Vaihtelu virkistää, kivasti passaa :)

  VastaaPoista