torstai 7. marraskuuta 2013

Mista tunteja lisaa?


Syksyisin minut valtaa joku ihmeen kasityovimma ja tuntuu ettei aika riita mihinkaan.

Tallakin viikolla monenpaksuiset virkkuukoukut ovat heiluneet ja vanhoista trikoovaatteista olen leikkonut matonkudetta.

Ideoita on paljon ja kun joku kasityo alkaa kyllastyttaa,vaihdan sen johonkin toiseen.Keskustassa olevassa sisustusliikkeessa kuvasin naita kuvia.

Tama peiton alle olisi talvella aivan ihana kaariytya.Uskon,etta kylla se kylmyys viela tannekin tulee kuten joka vuonna.Uskomattoman lamminta viela.Jopa eraana aamuna talla viikolla klo 6 join aamukahvit parvekkeella kuin kesaaamuisin ikaan....Ensimmaista kertaa nain taalla myynnissa jotain isoaidinneliokasitoita.Pieni vauvan peitto ja tyyny.
Savyt ei ihan minun makuuni,mutta kiva oli nahda,etta joku muukin taitaa taalla nelioiden tekemisen!!!

Alhaalla minun jaatelon varisia nelioitani.Aika nayttaa,mita tastakin syntyy!!!


Iltaisin en jaksa paljon ylimaaraisia toita tehda,mutta istuminen paikallaan ja virkkaaminen kylla sujuu.

Olen ollut nyt kolme kertaa selkani takia fysioterapeutin luona ja taytyy sanoa,etta aika surkea kokemus .
Yleensahan terveydenhoito on taalla huippua,erityislaakareille tai -kokeisiin saa lahetteen ja ajan nopeasti ja hoidosta ei minulla ole ollut koskaan valittamista.

Fysioterapeuttini on kerran hoitanut selkaani jollain lampimalla "tyynylla" 10 minuuttia ja seuraavilla kaynneilla antanut vain kotitehtavia eli neuvonut oikeaa selan jumppaa.

Tarkeaa asiaa sinansa,mutta luulin,etta selalle annetaan siella jotain muutakin hoitoa.
Minulla olisi viela kolme hoitoa jaljella,mutta perun ne ajat.Ajan ja rahan tuhlausta kayda siella kuuntelemassa samoja hoito-ohjeita......

Onneksi on taas pari paivaa vapaata.Saa selkakin levata paljosta nostelusta.

Kulutan aikaa taalla netissa,silla haen viela tyttareni kotiin partiolaisten kokoontumisesta.Keskimmainen tytar leipoi iltapaivalla mokkapaloja ja vei niita ystavansa yllatyssynttareiden nyyttajaisiin.
Tytar soittikin sielta,etta heidat on kutsuttu jaamaan yoksi,kaikki muut jaavat,saako hankin?
Eihan siina auta muu kuin luvata!

12 kommenttia:

 1. Ehkä sun pitäisi mennä kiropraktikolle tai vastaavalle.Mun olkapäävaivoihin toissa vuonna ei fysioterapia auttanut mutta akupunktio kyllä auttoi.Tsemppejä! Ja joo,hurjan lämmintä vielä,saisi jo tulla se kylmempi sää....

  VastaaPoista
 2. Mista ma saisin sen kasityo inspiraation?Missa liikkeessa oli noita peittoja?Eilen kiersin keskustassa monta tuntia ja loysin minulle uusiakin paikkoja.Siella oli yksi kiva putiikki mista loysin niita kuvioteippeja.Ja aina torstaisin siella on vintagemarkkinat.Oli kiva kierrella ja nahda antiikkia ja vaatteita.Aika hinnakasta ainakin antiikki oli.Hyvaa viikonloppua ja toivottavasti saadaan sita sadetta.T:NeteLeena

  VastaaPoista
 3. Ihania käsitöitä! Ja kauniit sävyt noissa sun neliöissä!
  Täällä on myös puikot ja koukut viuhtoneet tällä viikolla. Pipoja ja baskereita on syntynyt, osa lahjaksi ja miehelle päähän just nyt. Sillä hukkuu pipoja joka talvi ties minne!
  Harmillinen tuo sun selkäkipu, toivottavasti saat siihen apua.
  Tunnelmallista viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 4. Mina myos suosittelen akupunktiota!

  Mita teet matonkuteilla? Tiedatko jonkun joka tekee rasymattoja kangaspuilla vai meinaatko itse virkata mattoja? Olen etsinyt jo pitkaan paikkaa jossa voisi teettaa rasymattoja...

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista ja myotaelamisesta.Tuo akupunktio kuullostaa jotenkin oudolta.Olen ehka vahan vanhanaikainen?
  PW,noista trikookuteista virkkaan itse isolla virkkuukoukulla pyoreita mattoja.En tieda kudotaanko taalla kangaspuilla itse.Ehka joku suomalainen on tuonut omat puunsa tanne???Sellaisetkin loytyisi meilta kotoa Suomessa ja loimikin valmiina matolle.Taas sellainen asia jota tekisin,jos olisi Suomessa....

  VastaaPoista
 6. Kauniita neliöitä olet virkannut...ihanan värisiä...:)

  VastaaPoista
 7. Sulla on tosi ihanat värit neliöissäsi. Syötävän kauniit :)
  Mulla käsityöt kanssa työn alla. Palmikkoneulesukat ( pitkät ) tehty, pitkävartiset liukuvärjätystät langasta tehdyt sukat valmiit. Ystävän lapsenlapselle villahousut housuosaa vailla valmiit. Tonttupuku pitäis tehdä yhdelle työkaverin lapselle. Ja kaikkee muutakin tekis mieli tehdä ja näprätä. Ans kattoo, miten aika antaa myöden ja tuleeko inspiraatiota!

  VastaaPoista
 8. Mulla on kans liikaa ideoita ja liian vähän aikaa - Pinterest on paha paikka. ;)

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti vaivat helpottaa! Minä sain viime jouluna lahjaksi vihreän neliöistä tehdyn peiton. Ihana se oli, joskin aika vahvan värinen. Sinun neliöt on tosi kauniit....

  VastaaPoista
 10. Juu,makeen värisiä paloja...ja toivottavasti ei kylmyys vielä iske,kun olen sinne tulossa viikon päästä ja haluttas nauttia lämmöstä !!! Sabbat Shalom ps.ja tsemppiä selälle.samaa vaivaa täälläpäin,kuntosalilla käynti on kyl vähän helpottanu.

  VastaaPoista
 11. Todella kauniita käsitöitä! Voimia selän paranteluun!

  VastaaPoista
 12. Ihanat värit tuossa sun virkkaustyössä.

  Tenavien kanssa tk:ssa istuessa käsiini osui vihdoin se kodin kuvalehti missä olis teistäkin juttu! Olis vaan saanut olla pitempi :) Monta kertaa oon koittanut löytää lehden kirjastosta turhaan, mutta nyt lehti ja otsikko osui yllättäen silmiini.

  VastaaPoista