torstai 17. lokakuuta 2013

Joskus on hyva kehuakin


Onneks olen paassyt siita lapsuudessa opitusta,"ettei saa kehua,jotta ylypistyy"...

Mina ainakin kehaisen lapsia,jos siihen on aihetta ja uskon,etta se vaikuttaa heihin positiivisesti.Varmasti saisi useamminkin kehua,mutta nyt teenkin sen oikein julkisesti.




Nimittain minulla on AIKA rankka tyoviikko takana ja vain huokaisin klo 16,etta nyt pitaa sitten aloittaa viikkosiivousten teko.

Lapset yleensa siivoavat meilla yla-ja mina alakerran.Miten se menikin niin,etta mina en joutunut tanaan tarttumaan imurin- enka lastanvarteen.Tytot siivosivat koko talon ja mina vain vahan heiluttelin polyrattia ja tiskiharjaa!!!

Talo tuoksuu puhtauttaan,vapaapaivat edessa,enka mina taaskaan malta menna nukkumaan,kun haluan nauttia pitkaan tasta torstai-illan hetkesta.

Huomenna on muutenkin kivaa tiedossa,silla tapaan paivalla johonkin aikaan tatini ja miehensa,jotka ovat tanaan tulleet tanne lomalle.

Ihanaa nahda,silla tana kesana emme tavanneet meidan Suomen lomamme aikana.

Naapurissa taitaa olla juhlat,kun laulu ja nauru sielta raikaa.Minua ei onneksi hairitse juhlien meteli,kunhan nyt ei jokapaivaista ole....Saapahan itse nauttia samalla musiikista!

3 kommenttia:

  1. Voi sua onnekasta.Ma kulutin koko vapaapaivan siivoamiseen tai oli siina muutama taukokin.Ensi viikolla pitaa jakaa ehka kahdelle paivalle niin ei ole llika iso urakka.Tai sitten pitaa vaan joskus jattaa kotihommat ja nauttia vapaapaivasta vaikka shoppailemalla.Nauti sukulaisista ja tavataan yhdessa viela tanaan iltapaivalla.Happy Weekend!!

    VastaaPoista
  2. Onneksi sulla on monta ahkeraa tyttöä, jotka auttavat siivouksessa.
    Mukavaa sukutapaamista ja sabat shalom!

    VastaaPoista
  3. Ihanat tytöt sinulla....ja kehuahan pitää aina. Tietäähän sen itsestäänkin, miten mukaavalta kehut tuntuvat...:)

    VastaaPoista