tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kivoja tunnelmia taas....
Pitkaan olen taas ollut taalta pois.
Syyna on lahinna ollut ajan puute,silla meilla oli koko perheen kanssa noin kymmenen paivan yhteinen loma,joten en ehtinyt muutamaa vilkaisua lukuunottamatta olla edes taalla koneella....

Sunnuntaina palasimme taas tavalliseen arkeen ja minulla se alkoikin aika vauhdikkaasti,silla sain uuden hoitovauvan ja se tietaa vahan poikkeuksia totuttuihin rutiineihin,vaikka tosi kiltti vauveli onkin.


Pitaisi jo kovasti alkaa miettia ensi vuodelle toita,silla nama nykyiset hoitolapset jatkavat paivakotiryhmiin.
Kaksi aitia ovat jo varanneet paikat syyskuusta,mutta vauvat ovat viela mahassa...
Taalla aitiysloma on vain noin 3,5 kk,joten hoitopaikkaa joutuu kyselemaan jo vaikka lapsi ei ole viela syntynytkaan...

Kesaakin pitaisi jo alkaa suunnitella eli varaamaan lippuja Suomeen.Toiset tekevat sen jo tosi varhaisessa vaiheessa,mutta mina en osaa ajatella kesaa kuin vasta nain huhtikuussa Pesah-loman jalkeen.

Lapset pyytavat,etta lentaisimme yhta aikaa serkkujensa kanssa.Jokohan he olisivat tarpeeksi vanhoja,etta lennot sujuisivat rauhallisesti aiheuttamatta liikaa paakipuja kanssamatkustajille?Nimittain toisinaan asiat kerrotaan toisilleen vahan liian kovaaanisesti...
Paasiaisen aikoihin meilla oli yllatys,silla siskoni ja serkkuni miehet tulivat tanne parin viikon tyomatkalle,enka tiennyt asiasta mitaan...
Mukavia yllatyksia tallaiset!!!

Heilla on ollutkin tosi mahtavat ilmat,silla lamminta on jatkuvasti yli parikymmenta astetta ja muutamana paivana ollaan karsitty yli kolmenkymmenen asteen helteistakin.
Huomiseksi on luvattu +36 astetta,mika ei ole ollenkaan kivaa...En ehtinyt ladata kamerasta mitaan lomakuvia,joten talla kertaa vahan vitriinikuvia.Taman vitriinikaapin olen aikoinaan maalannut valkoiseksi ja se komistaa meidan olohuonetta....
Kesakukkiakin olen jo laitellut,joten vahan kuvia parvekkeestakin piakkoin...

6 kommenttia:

 1. Sun päiväkotisi senkun vaan laajenee...
  Ompas teillä jo helteitä! Voisit lähettää sitä lämpöä tänne meillekin, nytkin sataa lunta lisää!
  Kovasti odotan lähtökuopissa, että pääsisin pihalle touhuamaan, mutta eipä tuolla paljoa viitsi oleilla...
  Kuulemani mukaan hyvä matka on ollut sukulaismiehillä, on varmaan totuttautuminen tähän koleuteen kun palaavat!
  Parvekekuvia odottelen!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat!

  Kesää täällä kovasti odotellaan....lunta ei täällä Turun seudulla, enää ole ja puissakin on jo pienen pienet silmut, mutta lämpöä saisi olla enemmän..:)

  VastaaPoista
 3. Varmaankin ihanaa mutta myös raskasta hoitaa toisten pikku vauvoja.Vauvat vaan ovat niin ihania!
  Ja olipa kiva yllätys tuo sukulaisvierailu!

  VastaaPoista
 4. Kevat-terveiset Sateisesta ja kylmasta Englannista!

  Me saatiin nauttia ihanasta kevaasta n.viikon ,+20 asteen lampotiloista ja nyt jo toista viikkoa on ollut tosi viilea, rakeita, ukkosta ja vetta taivaan taydelta...No toivotaan etta kevat kohta koittaa...Ajattelin vihjaista sinulle etta meilla on suunnitelma Suomi-lomasta tallakertaa 2 viimeista heinakuun viikkoa...Onnistuukohan meidan tavata tana kesana?
  Tsemppia kevaaseen!:)

  Terkuin:Kati

  VastaaPoista
 5. Mieluummin ottaisin minäkin ne helteet kuin tämän hyytävän tuulen ja sateen! Ihanasti jaksat vauvojen kanssa touhuta - olet varmasti omalla alallasi siinä. Mukavaa kevättä ja terveisiä siskollesi sinne!

  VastaaPoista
 6. Blogissani on sinulle postia!
  Laitahan kuvia puutarhastasi!

  VastaaPoista