torstai 14. helmikuuta 2013

Ystava

Tanaan on ystavanpaiva ja ystavani ovat mielessani....

Liian vahan aikaa minulla on ystavilleni ja suurin osa ystavista asuvat kaukana,joten olosuhteitten pakosta heita en usen tapaa.

Ihanaa on se,etta ystavyys silti jatkuu ja tavatessa tuntuu kuin ei oltaisi erossa oltukaan.

Osa ystavista ovat etaantyneet vuosien varrella.Alkuun yritin pitaa yhteytta ja Suomessa lomalla ollessa soitin ja sovin tapaamisia.Jotenkin vaistosin kuitenkin,etta halu tavata ei olekaan molemminpuolista ja seuraavalla lomalla en soittanutkaan.Siita lahtien ei ole yhteydenottoa sitten kuulunutkaan....

Viime kesana tapasin tallaisen "ystavan" sattumalta ja han ryntasi halaamaan ja suureen aaneen huuhdahti,etta voi taas naen sinut rakas ystavani!Mina en kyllakaan ymmarra tallaista ystavyytta....

Tai kuten eras siskoni ja minun yhteinen ystava teki... Han oli  taalla lomalla perheensa kanssa,siskollani yota,meilla kylassa ja siskoni opasti ja kuskasi heita monta paivaa...Parin kuukauden paasta Suomessa siskoni esitti tapaamista,niin hanella ei mitenkaan ollutkaan aikaa...

Ihanaa kuitenkin,etta aitoja ystaviakin viela on.Toivon vain,etta voisin tavata heita useammin.

Ei mikaan sen ihanampaa kuin yhteiset muistot,jutut ja menneisyys,joita saa yhdessa muistella ja nauraa.Aivan liian usein minulta puuttuu se taalla kaukana!

Hyvaa Ystavanpaivaa kaikille!!!!

11 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa ystävänpäivää sinne kauaksi <3

  "Ystävät ovat kuin tähdet.Et aina näe niitä,mutta tiedät,että ne ovat aina olemassa"

  <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää Ystävänpäivää!!!
  Muistui mieleeni vanha hokema:
  "Ystävyys on kuin pikkuinen ukko,jolla on taskussa avain ja lukko.Niillä se sitoo ystävät yhteen niinkuin maamies pellolla lyhteet".
  Terkuin Ulla

  VastaaPoista
 3. Ystävänpäivätervehdys toiselta ulkosuomalaiselta. Se, mitä kirjoitit, on niin totta. Itsekin olen se, joka kesäisin ottaa yhteyttä ja soittaa Suomen ystäville ja koettaa järjestää tapaamisia, mutta eipä heistä paljon muuten vuoden aikana kuulu. Kiire ja oma elämä on tietysti jokaisella, senhän ymmärtää. Harvassa ovat kuitenkin ne, jotka vielä vuosienkin jälkeen pitävät yhteyttä.

  "Ystävyys on kuin perhosen lento.
  Niin hauras, niin kaunis ja ihmeen hento.
  Vaan hoivaapa sitä ja huolta kanna,
  sen suurempaa lahjaa ei elämä anna."

  VastaaPoista
 4. Hyvää ystävänpäivää Lisay.Aina ei ole helppoa ylläpitää ystävyyssuhteita kun asutaan eri puolella maapalloa,mutta onneksi tänä päivänä se on kuitenkin helpompaa kuin ennen.

  VastaaPoista
 5. Hyvää Ystävänpäivää!
  Muistan lämmöllä viime keväistä täpaamista ja yhteisiä aikoja nuoruudessa.

  Sussu

  VastaaPoista
 6. Niinpä ne häviävät ystävät ajan myötä täällä kotimaassakin.
  Kouluissa ja työpaikoilla tulee ystävystyttyä ja sitten kun muutetaan, nähdään harvemmin ja jotenkin sitä vaan unohdetaan kaiken kiireen keskellä.
  Onneksi joskus tulee ylläreitä vastaan, tavataan monen vuoden jälkeen.
  Onneksi on aitojakin ystäviä, joiden tapaamisissa ei pitkätkään ajat haittaa.
  Oikein hyvää ystävänpäivää teille kaikille!!!

  VastaaPoista
 7. Iloa, riemua, onneakin vähän mahtukoon Ystävänpäivääsi tähän ♥!

  VastaaPoista
 8. Myohastyneet Ystavanpaiva terkut myos taalta Englannin saarelta! :) Ps. Toiv. tavataan Suomessa 23.7-16.8 jos sattuu lomat yksiin...Meidan lennot on nyt varattu...

  Lampimin terkuin: Kati

  VastaaPoista
 9. Kati!
  Ihanaa,etta tavataan...Meidan matka 5.8-19.8...

  VastaaPoista
 10. Sen Pleasure ymmärtää blogiisi. Edellä mainituissa artikloissa on melko poikkeuksellinen, ja olen todella nauttinut lukea blogiasi ja huomauttaa, että olet ilmaissut. Pidän todella näkyvän takaisin yli tyypillinen perusteella, post paljon sisällä aihetta. Kiitos jakaminen ... pitää kirjoittaa!

  VastaaPoista