keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Tauolla...

Nimittain aamupaivan kahvitauolla vauvojen nukkuessa.... Usein on ollut mielessa tanne kirjoittelu,mutta se on jaanyt siihen,kun en ole jaksanut alkaa valkkaamaan tanne kuvia,enka siirtamaan uusia kamerasta... Lupaan laittaa pian uusia kuvia parvekkeesta,silla olen viime aikoina uudistanut sita aika lailla. Eilen jopa jaksoin ommella uudet tyynynpaalliset parvekkeen keinuun.Enpa ole ompelukonetta ottanutkaan esiin pitkaan aikaan....
Iltaisin olemmekin oleilleet lahes koko ajan parvekkeella,silla taalla on ollut aika lamminta ja paivisin on liian kuumaa olla ulkona.Illan +28 on kylla ihan kiva.... Miten se kuumuus jo nyt tuli?Olisin viela halunnut nauttia vahan viileammasta saasta... Lentoliputkin saatiin tilattua.Miehemme eivat ole nailla nakyvin tulossa mukaan,joten talla kertaa siskoni ja mina seitseman teinin ja lapsen kanssa lomailemme elokuussa reilun parin viikon ajan koti-Suomessa. Tama viikko onkin mennyt nopeaan,silla meilla oli viela sunnuntaina juhla ja vapaapaiva,joten tyoviikko on talla viikolla lyhyempi. Toivottavasti saan aikaiseksi kirjoittaa tanne vahan useammin... Tama aitaa kiipeava koynnos kasvaa naapurin puolelta ja on karsimyshedelma.Se on nyt aivan taynna kukkia ja muutama hedelmakin nakyy jo kasvavan.Tykkaan!!!!

6 kommenttia:

 1. Voi meillä on täällä niin viileä viikko, että voisin lainata sinulta sitä ylimääräistä lämpöä tänne!

  Tervetuloa elokuussa kotimaahasi, parhaimpaan satoaikaan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä lämpöä tänne kaipaisi...aamulla olin pihalla toppatakki ja tuulihousut päällä ja tietty sisävaatteet alla...ei ollut yhtään liian kuuma!!
  Mun työt alk 6.8.joten toivottavasti nähdään jossain välissä kesällä.
  Terkuin Ulla

  VastaaPoista
 3. Sitä minäkin ihmettelen,sillä eihän toukokuussa näin lämmintä vielä pitäisi olla...

  VastaaPoista
 4. Voi, meillä on tällä hetkellä lähes kylmä...:(
  Lähetäppä sitä lämpöä vähän tännekin päin..:D

  VastaaPoista
 5. Yritan puhallella lamminta ilmaa taalta Suomeen pain!!!
  Ulla;Tulemme Suomeen 1.8,joten voi olla,etta nahdaan joko lapsuudenmaisemissa tai teilla pain....

  VastaaPoista
 6. Voisit tosiaan lähettää sitä lämpöä tänne! Ei kannata vielä toppatakkia talvisäilöön laittaa.
  Ihana ruusu! Onko se uusi vai joku vanha?
  Ja kärsimyshedelmäköynnös! Muistan kun syksyllä solmin sen alun aitaan kiinni, arvasin että se innostuu kasvamaan parvekkeellenne! Ja saat monta hedelmää siitä herkutteluun.
  Kivoja hetkiä teille parvekkeelle ja tänne toivotaan tosiaan LÄMPIMÄMPÄÄ!

  VastaaPoista