perjantai 11. helmikuuta 2011

Hemmottelua
Kipea kateni on jo vahan parempi mita eilen...Lieko anopin antama voide auttanut???

Olen saanut kokea myos viime paivina suoranaista hemmottelua.
Tiskit on hoituneet iltaisin ilman aitia ja taman tasta kuulen mieheni pyytavan tyttoja tekemaan jotain,kun aitilla on kasi kipea.

Pesulalahetti toi illalla pesulaan viedyt paidat silitettyina takaisin,kun mina vain makoilin sohvalla televisiota tuijotellen.
Minun on todella vaikeaa ostaa palveluja,silla ajattelen aina,etta laiska nainen lahettaa paitoja pesulaan silitettavaksi,mutta kasi kipeana maksan mielellani siita palvelusta!!!

Tanaan ei viela tunnu niin viikonlopulta,silla tunne tulee yleensa vastapestyjen lattioiden myota tostai-iltaisin ja tanaan siivoukset on viela tekematta.
Mutta eikohan asia korjaannu huomenna,silla mieheni PYYSI jattaa siivoukset hanelle huomenaamuksi.
Taidan huomenna viettaa rentouttavaa aamupaivaa shoppaillen ja palata siivottuun,puhtaalta tuoksuvaan kotiin!Ihana mies minulla!

Niin harvinaista herkkua tallainen hemmottelu,etta nautin tasta koko sydamestani kipeasta kadesta huolimatta.

Hemmotteluviikonloppua muillekin!!!

9 kommenttia:

 1. Voi harmi tuota sinun kättäsi, toivottavasti kohta paranee. Onneksi sait kadotetut tiedostot ladattua takaisin!!! Kyllä sinulla on tosiaan kultainen mies, kaikki pisteet hänelle:)...

  Käden kivuista huolimatta oikein mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 2. Ihana mies sinulla. Minullakin on samankaltainen mies - ja vielä sellainen, joka tekee kotihommia vaikken olisi kipeä tms. kykenisi itse niihin.
  Kiva on sellainen koti, joka sabatiksi on puhdas ja raikas. Shabbat Shalom!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa shoppailureissua! Olet kyllä ansainnut pienen oman ajan, sulla niitä lapsosia pyörii jaloissa vuorokaudet ympäriinsä!
  Meilläkin mies aika usein osallistuu siivoamiseen, ainakin imurointiin.Siivous ei ole mitään mun lempparihommaa, joten se sujuu kivemmin toisen avustamana.
  Mä tarvisin tämän hetken tuunauksiin niitä pesulan metallihenkareita, sulla on varmaan iso nivaska...
  Hyvää sabattia!

  VastaaPoista
 4. Nauti shoppailusta täydestä sydämestä, olet sen ansainnut...:)

  VastaaPoista
 5. Mukava kuulla,että kätesi voi jo paremmin.Ja että tytöt ovat hyviä apulaisia,kun äidin käsi on kipeä.Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Hemmottelu on elämän suola... minuakin on jostain syytä / ihan ilman näkyvää syytä hemmoteltu perheen toimesta viimeiset pari päivää, ja on se vaan ihanaa! Esikoisella on lisäksi ihana vaihe, tänäänkin hän tuli monta kertaa varta vasten kertomaan että Äiti On Ihana :) Nautihan hemmottelusta, olet sen varmasti ansainnut.

  VastaaPoista
 7. Vastavierailulla täällä ;)

  Hyvää Ystävänpäivää! ♥

  VastaaPoista
 8. Hyvää ystävänpäivän iltaa Sinulle♥
  -Hanne-

  VastaaPoista