perjantai 15. lokakuuta 2010

Missa syksy????

Uskotteko,etta tama ainainen lampo alkaa jo todella kyllastyttaa,kun sita on jatkunut jo noin kahdeksan kuukautta.Lampimat illat viela menettelee,mutta ei enaa ne lakahdyttavan kuumat paivat.
Taas tana viikonloppuna luvattiin yli 30 asteen lampoa.


Eilen illalla oli kylla ihan mukava istuskella kahvilan terassilla naisporukalla.Muutama tunti siina vierahti jutellen ja syoden,enka kylla suonut yhtaan ainutta ajatusta kotiporukalle.Olin vapaailtani ansainnut ja ihanan rentouttavaa olikin....

Nama kesaiset kuvat Tel Avivin rannalta vahan aikaa sitten.Siskoni kanssa veimme serkukset yhdessa pulikoimaan.
Rentouttavaa viikonloppua!
Mina ainakin kaipasin jo vapaapaivia jotenkin niin vasyttavan viikon jalkeen...


8 kommenttia:

 1. Voi miten ihanalta rantakuvat näyttää!!! Täällä satoi tänään lunta, joten voisin kyllä hetkeksi vaihtaa asuinpaikka ;) Mutta ymmärrän kyllä tuon tuskastumisen, itselläkin oli tämän kesän jälkeen jo sellainen kaipuu viileämpiin keleihin ja muihinkin vaatteisiin kuin pelkkiin toppeihin ja hameisiin.

  Itselläkin samanlainen olo, ihanaa kun tämän viikon jälkeen on vihdoin viikonloppu! OIkein rentouttavaa viikonloppua sinne!!!

  VastaaPoista
 2. KIva kuulla että iltasi oli mukava eilen.Nämä sharavithan kuuluvat kevääseen ja syksyyn,ei kai sille mitään voi.Oli jo kivan mukavia päiviä,ja nyt tuli taas tosi kuumaa.Mutta onneksi kosteus on alhainen!

  VastaaPoista
 3. oih, miten lämpimän näköisiä kuvia rannalta! Vaikka ymmärrän kyllä täysin jo kyllästymisesi ainaiseen kuumuuteen. Onneksi saitte viettää ihanan illan ystävien seurassa, varmasti piristi vähäsen:)

  VastaaPoista
 4. Täällä lunta jo maassa ja kylmä :-((
  Kyllä olisin mieluummin siellä.
  Nyt lähden lukemaan alempia postauksia jotka ovat jääneet väliin.
  Oikein mukavaa viikonloppua ja jaksuja<3

  VastaaPoista
 5. Hei, mitenkas olisi pieni irtiotto ja virkistys-matka tanne Englannin sumuiselle saarelle siskosi kanssa.. Olisi ihana saada teidat vieraaksi...Taalla vaihtuu saa joka viides minuutti ja sateenvarjon kanssa melkein lahtee lentoon harva se paiva...Ei ole helteista tietoakaan! Mukavaa viikonloppua!!! :) Terkuin:Kati

  VastaaPoista
 6. Onpas teillä vielä kuumaa, melkoisen pitkä hellekausi. Kyllä vuodenaikojen vaihtelut on ihan piristäviä, mutta rajansa kaikella niinkuin Suomen viime talvella ja lumen määrällä. Lukaisen vielä parit aiemmat postaikset, sillä opiskellujeni vuoksi olen missanut blogeissakäynnin hetkeksi, mutta otan nyt takaisin. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille ihanille kommntin jattaneille!!!!
  Olen jo vahan aikaa ollut sellasella mielella,etta kannattaako tata kirjottelua jatkaa ja kiinnostaako tama edes ketaan.Onneksi kommentit aina piristaa ja rohkaisee...
  Erityiskiitos Katille vierailukutsusta.Pidennetty viikonloppuloma Englannissa luonanne olisi juuri nyt paikallaan.Voi kun sen saisi toteutetuksi!!!!

  VastaaPoista
 8. Ihania rantakuvia! Täällä tapellaan vesi- ja räntäsateen keskellä ja pelätään liukkaita teitä. On taas se totuttautuminen liukkaan kelin ajoihin.Voi, uskon kyllä että oli virkistävää istua iltaa ja jutella "tyttöporukalla". Oisinpa ollut mukana!Räntäterveisin Eeviregina

  VastaaPoista