maanantai 13. syyskuuta 2010

Arabian astiat

Pienen tauon jalkeen taalla taas!
Kone alkoi taas takkuamaan eika antanut minun tehda uusia postauksia.
Tyot ja koulut ovat taas alkaneet ja pojallani on taas vahan vaikeaa paivakodissa muutaman paivan tauon jalkeen...

Minulla on monta keskeneraista tyota meneillaan.
Otin ompelukoneen esille ja silla surrauttelen aina kun siihen liikenee hetki.Tuloksista sitten myohemmin...
Mieheni toi eilen lautaa,josta pitaisi tehda hyllyja seinille.Kunhan saisin ne ensin maalattua valkoisella maalilla.
Otin myos vihdoin esille toissa kesana ostamani liitutaulupurkin ja olen maalaillut pienia sydamia ja leikkuulautoja "liitutauluiksi".
Parvekkeella on jemmassa puista rimaa,josta olen ideoinnut tekevani jotain...Ongelmana on tama ainainen ajan puute.Aina vain pitaisi tehda sita ja sita,pitaisi,pitaisi.....Mitaan nakyvaa ei tahdo saada aikaan.
Olen oikein tanaan miettinyt tata,kun eilen soittelin vanhemmilleni ja kuulin niin monista projekteista,mita he siella touhuavat.On marjapuskien uusimista,mullan ajoa,ison puulaivan siirtoa museolle,mattojen pesua seka marjastamista.
Tuntuu,etta tama nykysukupolvi on huonontunut tuosta edellisesta....


Toinen asia,mika viela on ainakin maaseudulla hengissa,on talkoohenki ja ystavanapu.
Aitini on vahan sairastellut,eika ole kyennyt niin rakastamaansa puolukkametsaan.Mutta puolukoita ilman ei han jaa tanakaan vuonna,silla han on saanut sankokaupalla puolukoita tatieni,serkkujeni,ystavien ja naapureiden lahjoittamana seka isani ja siskoni poimimina.

Aitini totesi,etta harmi ettei ole voinut puolukassa kayda,kun se olisi antanut hanelle voimia!Siinapa miettimista meille nuoremmille.

Kuvat talla kertaa museomme Arabian astiat-nayttelysta.

Tanaan tiedossa siskon tyton synttarit ja samalla vahan siskonikin,joka vietti synttareitaan eilen.Onnittelut molemmille!!!

7 kommenttia:

 1. Paljon kaunista vanhaa arabiaa:-))
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinnekin<3


  Ps.Et ole ainoa jolla on niitä "pitäisi tehdä" töitä nurkat pullollaan ;-))

  VastaaPoista
 2. Ennen ehkä jaksettiin enemmän,tai sitten vaan oltiin sisukkaampia. Kauniita astioita! Omakin kone takkuilee,menee itsestään kiinni monta kertaa ja palautuminen kestää kauan.

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania asioita! Tutulta kuullostaa tuo ajan puute todellakin.. Mistähän sitä saisi vähän enemmän vuorokautaan lisää? :) Kiva kun tulit lukijaksi uuteen blogiin, tein muuten vielä julkisen blogin mihin laittelen aina kun olen varsinaista päivittänyt..osoite löytyy blogistani :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kauniita arabian astioita. Olen vähän hulluna niihin.
  Täällä liikkeellä tuota samaa tautia, aina vaan lisääntyvässä määrin, täytys sitä ja tätä, mutta mitään ei saa aikaiseksi.
  Mukavaa viikon jatkoa:)

  VastaaPoista
 5. Täälläkin on sitä pitäis-pitäis-tautia liikkeellä... Mulla on ongelmaa, kun kaikki hommat on samaan aikaan! Mattojen pesua ja marjastamista ei tehdä sitten enää marraskuussa... Talo on mullin mallin, siivousta riittäisi ja ensi lauantaiksi pitää kerätä myytävää tavaraa Kaarlelan syysmarkkinoille.Mulla on myynnissä enimmäkseen tekstiileitä, lähinnä kierrätystuotteita.
  Ja aina kun menen metsään, alan kerätä myös myrkkysieniä ja silloin marjat jää keräämättä.Niin, sienistä keitän liemiä langanvärjäykseen, jota sitäkin pitäis tehdä syksyllä. Eipähän aika tule pitkäksi! Kunhan saisi jotakin tuosta tehdyksi.
  Viikonloppuna olin vähän "vapaalla", olin miehen työkeikalla mukana laivaristeilyllä ja sunnunt. pääsin käymään Amalian Helmi-navettaputiikissa Paimiossa.Ihana puoti ja jotain sieltä lähti mukaankin.Iloista syyskuun jatkoa täältä Pohjanmaalta!

  VastaaPoista
 6. Ihania astioita,kivasti "uusitte" museota. Vanhempiemme sukupolvesta on kyllä syytä ottaa mallia monessa asiassa.Heidän aika ei kulukaan netissä...Toivottavasti pikkumies tottuu pian päiväkotiin.

  Syyssateesta: Sussu

  VastaaPoista
 7. Voi miten kauniita vanhoja astioita! Täällä nimittäin yksi astia-friikki ilmoittautuu. :)

  Mukavaa torstai-päivää!

  VastaaPoista