tiistai 6. heinäkuuta 2010

"Siilitukka"

Voi miten tykkaan poikani hiuksista nain lyhkasina!!!
Meidan miehet kavivat tanaan parturoimassa hiuksiaan.
Pojallani on niin paksut hiukset,etta tassa kuumuudessa paakin hikoilee koko aika.
Nyt on vilpoisempaa,kun hiuksia jai vain millin sanki...

Tuntuu,ettei ajatuksetkaan kulje tassa jatkuvassa helteessa.Vaikka istuisi vain,on hiostava olo koko ajan,Mita sitten,kun pitaa tehda toita!!!Lapset hermostuvat,kun joutuvat olemaan sisatiloissa koko ajan.Vasta illalla helpottaa ja on kiva olla ulkona.
Taalla vaikka olisi sama lampotila Suomen ilmaston kanssa,jatkuva kuumuus vaikuttaa sen,etta kaikki kiviseinat ja asfaltti hohkaa sita kuumuutta ymparille.Kosteutta taalla vuoristossakin on ollut 50 %,mutta Tel Avivin seudulla se on noin 70-80 % luokkaa....
Taidan ottaa viilentavan suihkun ja lahden ilmastoituun ostoskeskukseen.Taitaa siellakin tulla silti hiki,kun pitaisi ostaa jotkut lahjat ystaviemme 13-14- vuotiaille tytoille,jotka asuvat Floridassa ja vierailevat nyt taalla entisessa kotimaassaan.
Mita ostaa sellaisille teineille,joilla on jo kaikkea???

6 kommenttia:

 1. Ai kun Hän on suloisen komea tähtisilmä :) Uskon että pienelle miehelle lyhyet hiukset siellä olevassa kuumudessa on mieleen.
  Edellisen postauksen tunnelmointi oli mukaansa tempaavaa istuin ja pohdin tovin :)Kaunista suunnittelua.
  Teille tämä meideän tämän hetkinen helle taitaa olla viilentävä kokemus :) Toivottavasti lahja löytyy helposti.

  VastaaPoista
 2. Pikkumiehesi on niin suloinen! Täällä Suomessakin on tänään ollut läkähdyttävän kuumaa,mutta parin päivän päästä palaan minäkin noihin rannikko-alueen kamaliin kosteusprosenttien pariin,huh!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka söpöliini poju onkaan :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on niin suloinen pieni mies! :)
  Tänne Suomeenkin olemme vihdoin saaneet helteitä, ihanaa! :) Voin vain kuvitella, miltä se kostus ja kuumuus siellä tuntuu... Huh huh! ;)

  -Heini-

  VastaaPoista
 5. Hei, kiva kun jätit puumerkin blogiini, nyt löysin tänne. Kaunis blogi ja ihastuttavia tarinoita. Kasvihuone on oikea helmi!

  Terkuin Merja

  VastaaPoista