tiistai 13. heinäkuuta 2010

Lasten lomatunnelmia


Lasten kesaloma vie yllattavan paljon minunkin voimia,joten en ole jaksanut blogiakaan paivittaa.
Paivalla pitaa keksia kaikille kuudelle lapselle tekemista eli nelja omaa ja kaksi hoitolasta.
Iltapaivalla haluavat sitten lahtea jonnekin,kun ollaan oltu koko paiva kotona...

Onneksi tytot innostuvat joskus "oikeistakin" toista,joten tanaan ovat pesseet omia kenkia ja leiponeet suklaakakun.Yksi paiva myos siivosivat ja jarjestelivat omat huoneensa ja heittivat turhaa roinaa roskiin.

Eraana aamuna ehdotin heille kavelylenkkia laheiseen ostoskeskukseen.Matkaa on ehka kolmisen kilometria.
Heilla oli ollut hauskaa.Olivat tehneet pienia ostoksia,nalan yllattaessa syoneet pasta-annokset ja lopulta sopineet tapaamisen isovanhempiensa kanssa jaateloannosten merkeissa.
Kyllahan siina aidin sydan oli vahan kylmana,miten he selviavat yksin,mutta hyvin oli kaikki mennyt ja olivat niin tyytyvaisia itsenaisesta ostosretkestaan.

Talle viikolle on kerennyt olla jo serkkujen synttareita,partioiltaa seka nykyaan Floridassa asuvien ystaviemme vierailua.
Edellisessa postauksessa pohdin,mita ostan teinitytoille lahjaksi ja lopulta paadyin hopeisiin kaulakoruihin.Ovat ainakin kevyet vieda mukanaan...Mikahan minun karsimyshedelmaa vaivaa,kun kukkii,mutta kukan paikalle ei tee hedelmaa???
Anopillani on jo monta hedelmaa,eika mikaan ole niin hyvaa kuin kuin itse poimittu karsimyshedelma!!!
Talla kertaa sinivoittoisia kukkakuvia parvekkeeltani.
Yrittakaahan jaksaa Suomen helteissa.Tanaan puhuin puhelimessa Suomessa lomalla olevan siskoni kanssa.Kun kysyin,onko siella kuuma,han vastasi,etta lamminta on,mutta ei liian kuumaa.
Kaikkeen tottuu,myos tata hirveaa kuumuutta kestamaan.Tanaan on ollut 35 astetta.
10 kommenttia:

 1. Mina tupsuttelen noita kukkia pienella maalauspensselilla polytyksen edstamiseksi. Luulisin etta on auttanut, hedelmia on.

  VastaaPoista
 2. Hei,
  olispa kiva nähdä millaisia kärsimyshedelmäkasveja teillä onkaan...luulen ettei tuommosia pieniä kuten minulla on ruukussa.

  Kukkiakin tulee aika harvakseltaan, vaikka nyt ei ole valon puutetta ainakaan ollut.

  Jep meilläkin on ihanat kelit täällä. Nytkin klo 20 illalla mittarissa on 30 astetta - ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Meillä on täällä lapset jo vähän kyselleet koska päiväkotiin pääsee, kun en jaksa jatkuvasti tekemistä keksiä! Minä olen jo aivan tuskissani näiden helteiden kanssa, vaikea ymmärtää kuinka siihen tottuu. Vaikka on tämä ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin se perinteinen Suomen kesä. On tästä se hyvä puoli että tänään vihdoinkin poika oppi uimaan, pikkusisko jo osaakin.

  VastaaPoista
 4. Oma passionhedelmäni kukki viime vuonna,mutta ei myöskään tullut hedelmiä,Eikä tänä vuonna edes kukkinut...

  VastaaPoista
 5. Ihastelin kaikkia kukkakuviasi!! Kärsimyshedelmän kasvusta ei ole minulla mitään tietoa!
  Tuo kuulostaa tutulta keksiä lapsille tekemistä... Jos olen sanonut heille joskus ettei aina tarttekaan olla tekemistä, sekään ei siinä hetkessä kelpaa... Äidit saamme olla niin kekseliäitä aina :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Mikä tuo ihana sinikukkainen köynnös on?

  VastaaPoista
 7. Hellettä on meilläkin. Samoissa lämpöasteissa ollaan..mutta en valita!:) Talvella on taas kylmää ja pimeää..

  VastaaPoista
 8. Todella kauniita puutarhakuvia sinulla!

  Huh hellettä täälläkin!

  VastaaPoista
 9. Oi kuinka kuuma siellä teillä onkaan, joten en valita täällä ollenkaan. Voisi jopa sanoa, että täällähän on ihan viileää tuohon verrattuna. Kauniita kukkia sinun puutarhassasi. Pidän kaikista kukkapostauksista, koska meillä ei ole oikein muuta kuin nurmikkoa pihalla ja onnistun aina tappamaan kaikki kukkani niin sisällä kuin ulkonakin...onneksi omppupuut sentään ovat vielä hengissä:)

  Kyllä teillä sitten puuhaa riittää tuon lapsikatraan kanssa ja huiliakin täytyisi varmasti välillä.

  Oikein hyvää loppuviikkoa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 10. Onko tämä blogi-ulkoasusi muuttunut? Näyttää nyt kyllä hyvältä. Ihana kukka tuossa ensimmäisessä kuvassa. Minä en oikein kukkia tunne (nimiä). Ihmettelin mielessäni, että mikä se kärsimyshedelmä sitten on ja valaistuhan se, että se on toiselta nimeltään passionhedelmä!:D Juu, täällä on taas helteitä. Nyt 27 astetta ulkona, mutta sisällä on aina kuumempaa. Nautitaan!:)

  Paula

  VastaaPoista