lauantai 17. heinäkuuta 2010

Elainpuistossa

Meilta noin kolmen kilometrin paassa sijaitsee Jerusalem Biblical Zoo.Raamatullinen siksi,etta jokaisen elaimen infossa lukee myos Raamatun paikka,jossa on kyseinen elain mainittu Raamatussa Alue on puistomainen ja erittain vihrea seka siella on paljon vesialtaita ja-putouksia.
Puisto on iso ja maasto on vuoristoista,joten kesan kuumuudessa puistoa ei jaksa kokonaan edes kiertaa,jos ei hyppaa valilla puistoa kiertavaan junaan.


Ostimmekin perhekausilipun koko vuodeksi,joten siella voi pistaytya vain parin tunniksi katselemaan muutamia elaimia ja istua nurmikolle syomaan vaikkapa iltapalaa...
Mukavaa,ettei tarvitse kiireella kiertaa joka paikkaa,vaan saa seurata rauhassa elainten elamaa.Varsinkin apinoita jaksaisi katsella vaikka kuinka pitkaan...
Seuraavat pari viikkoa tutustummekin sitten tahan elainpuistoon ja sitten suuntaamme Suomeen "Pappan elainpuistoon".
Tuleepahan ainakin aika elainpainoitteinen kesaloma lapsille!!!
Kuvat netista,kun en ehtinyt eilisia kuvia siirtaa koneelle...

7 kommenttia:

 1. Tuo eläinpuisto näyttää tosi mukavalta paikalta. Hyvä idea ostaa kausilippu, niin eläimiä voi käydä katsomassa useamminkin.

  Mukavaa Suomen matkaa!

  VastaaPoista
 2. Tuonne on pitänyt jo aikoja sitten päästä,mutten vieläkään ole siellä käynyt...

  VastaaPoista
 3. Kivalta eläinpuistolta näyttää ja lapset tykkää :) Pian pääsette Suomeen, olisipa jännä jos jossakin tultaisiin vastakkain ken ties :)

  VastaaPoista
 4. Se Jerusalemin eläinpuisto on kyllä tosi kiva! Varmaan pikkumies oli innoissaan siellä!
  Ja onhan siellä vähän isompia ja eksoottisempia eläimiä kuin Suomen papan eläinpuistossa...Koittakaa jaksaa vielä pari viikkoa, sitten on suomiloman aika!

  VastaaPoista
 5. Upea paikka! Olispa kiva päästä sinne;-))
  Oikein mukavaa sunnuntaita sinulle Lisay<3<3

  VastaaPoista
 6. Näyttääpä ihanalle paikalle! Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista