maanantai 10. toukokuuta 2010

Kesatunnelmaa

Talla kertaa vahan kesakuvia Cabbages and roses-sivuilta.
Ihana olisi joku nain kauniisti katettu poyta ensi viikolla pidettavaan Shavuot-juhlaan.Silloin syodaan paljon maito-ja kermapitoisia ruokia ja leivotaan suussasulavia juustokakkuja.
Todellisuus on kylla vahan toista.Ainakaan mieheni puolen perheessa ei arvosteta kaunista kattausta,joten tuntuu,etta aivan turhaan taas naki vaivaa....

Tallaiset kesaiset ilmat taalla kyllakin on.Katsoin asken mittariin,kun tuntuu niin lampimalta ja olihan siella 34 astetta!!!
Haettiin asken pojalle pikkuallas varastosta ja kyllahan han nautti vedessa lontrata.


Eniten nautin aamuista,kun saan aamukahvit nauttia jo parvekkeella.Tanakin aamuna nousin poikani kanssa ylos klo 5.30 ja oli jo niin lamminta.
Iltaisin ei myoskaan malttaisi menna ollenkaan nukkumaan vaan istun parvekkeella ja nautin lampimasta yosta.
Pitaisikin lahtea joku ilta lasten kanssa puistoon picnicille.Tai vaikka grillaamaan...
Huomenna onneks nama helteet jo vahan helpottaa ja lampotila laskee tahan vuodenaikaan sopiviin lukemiin,noin pariinkymmeneen asteeseen...10 kommenttia:

 1. Kesän tunnelmaa parhaillaan noissa kuvissa. Ainakin, jos terassi/retkitunnelmissa fiilistelee. Kelpais mullekin;)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit! Kyllä teidän kelpaa siellä lämmössä... Täällä ei kevät ole edes kunnolla vielä päässyt vauhtiin ja pilvistä, pilvistä....

  VastaaPoista
 3. Nyt onkin ollut aivan LIIAN kuumaa,huh!
  Kaunis tuo ensimmäisen kuvan pöytä.Harmi,että miehesi sukulaiset eivät kauheasti ole estetiikan perään,mutta oma esteettinen silmäsi on niin hyvä!

  VastaaPoista
 4. Ihania kesäisiä kuvia sinulla.. saa taas ajatukset lentämään kesäasioihin. :)

  Sääli, ettei miehesi puolen suku ole kiinnostunut samoista asioista kuin sinä, sillä kattaus ja muut ovat 'puoli ruokaa'. Syömme silmillämmekin ja imemme kauniita asioita ja juttuja itseemme; mä ainakin olen kuin sieni niissä asioissa, vaikkei mun perhe normaaliarjessa välitä niinkään estetiikasta vaan siitä, että ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja tunnelmia siellä. Tuo terassilla kahvittelu kuulostaa niin houkuttelevalta. Teillä on siellä jo niin lämmintä. Meillä täällä oulun korkeudella on vielä hiukan lunta varjoisissa paikoissa, harmaata ja likaista.
  Kesää odotellessa on kiva kuulla teidän ihanista ilmoista.

  VastaaPoista
 6. Voi, voi, täällä saa vielä odotella tuollaisia lukemia mittariin!
  Mulla kiirettä pukkaa töissä,sitä "hellettä" on kohta pääni sisällä...Ihan älytön kiire saada kaikki lauantaiksi valmiiksi! Onneksi on noita apulaisia avustamassa.Hauskaa toukokuuta ja nauttikaa siitä lämmöstä!

  VastaaPoista
 7. Heipsan Lisay:-)) On vierähtänyt tovi, etten juurikaan ole kerinnyt blogeja lukemaan. Kauniita kuvia ja ihastuttava kasvihuone on isälläsi rakennettavana:-)) Oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä sinulle<3<3

  VastaaPoista
 8. Oi siellähä on ihanan lämmin!Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Hei Lisay,

  tervehdys sinne lämpöiseen maahan
  <3

  Upeita inspiraatiokuvia sinulla - löysinkin yhden, joka sai minun ajatukseni raksuttamaan kunnolla.
  Kiitos ;)

  terkuin ainosofia

  VastaaPoista