perjantai 25. lokakuuta 2013

Kiva tapaaminen keskustassa


Miten mukavaa onkaan tavata omia sukulaisia taalla.

Sovin tapaamisen tatini ja hanen miehensa seka heidan ystavapariskunnan kanssa Jerusalemin keskustaan ja sitten yht'akkia nahda nama rakkaat siella.Aivan ihana tunne,silla sita ei tapahdu kovin usein.

Syksyn aikana saimme pitaa myos siskoani ja hanen miestaan vieraana,joten mukava syksy ollut todellakin...Jos jotain kaipaan taalla ulkomailla,niin se on juuri sukulaiset ja ystavat.

Miten mukava olisi tavata yllattaen kadulla tai sopia kylailyja!!!

Siksi nautin Suomessa erityisesti siita,etta yllattaen tapaa tuttuja kaupungilla tai vaikkapa naapurin hevostalleilla(terveisia!)Tama viikko alkoi tosiaan kivoissa sukulaisvierailutunnelmissa.

Tuli kaytya lasten kanssa vahan talvivaateostoksillakin.

Pokani odottaa aivan malttamattomana kylmia ilmoja,etta saisi pukea paallensa uuden paidan,jossa on jonkun hirvion(!) kuva ja joita mina inhoan,mutta taytyy antaa pojan joskus itsekin valita.

Paita on niin lammin,ettei nailla reilun 20 asteen keleilla sita voi kayttaa.Ehka se tasta kohta vahan viilenee...


Yksi asia minua taalla blogimaailmassa arsyttaa,etta joulua on alkanut ilmestya jo postauksiin.Vasta lokakuu ja jouluun tasan 2 kk!!

Nauttiiko siita joulusta enaa jouluna,jos sita on jo suunniteltu pari kuukautta?

Mukavaa viikonloppua kaikille!Nautitaan syksysta!!!

9 kommenttia:

 1. Voi, onko siellä vielä noin lämmintä...
  Laittelin tänään terasseja kuntoon, hain havuja ja käpyjä ja sytytin kynttilöitä pimenevään iltaan.
  Onneksi lumi suli pois, en halua sitä vielä. Eikä täällä ainakaan ole vielä yhtään jouluista, eikä joulumieltä. Paitsi lahjojen teko on mielessä!
  Terveisiä hirviöpaitapojalle ja muillekin!

  VastaaPoista
 2. Voih miten lämmintä teillä on! Onneksi tosiaan lumi suli vielä pois niin kuin Eevireginakin tuossa ylempänä sanoi...

  VastaaPoista
 3. Sulla onkin ollut kivasti sukulaisvierailuja viime aikoina:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hih, nauttii siitä vielä joulunakin. Silloin se kaikki vasta huipentuu. Samalla pitkä kylmä pimeä syksy menee ohi lähes huomaamatta, kun on kivaa tekemistä ja odottamista. Siihen se kai perustuu. =)

  Olipa kauniita kuvia. Täällä päin maailmaa alkaa olla jo lämmintä ikävä...

  VastaaPoista
 5. Minä oon Koivurinteen akan kanssa samaa mieltä :)!Mun mielestä tää pikkuhiljaa hiipivä ja lähenevä joulun aika on ihan parasta <3. Ihan vattan pohjaa kutkuttaa,kun saa miettiä ja suunnitella tulevaa ja pikkuisen kerrallaan laitella taloa joulukuntoon ;).
  Ja kyllä näin(kin) jaksaa oikein hyvin nautiskella joulusta ihan sitte joulunakin.Oikeastaan näin se joulu ilahduttaa ja riemastuttaa valtavasti ja piiiitkästi <3.
  Kehtaanko edes kertoa,että huomenna meillä paistetaan ekat joulutortut ja piparit...muttei suinkaan viimeiset :D
  (Kyllä!Ollaan jouluhullu-perhe ;)!!!)

  Mutta niinhän se on...yks tykkää yhdestä ja toinen toisesta,niin se on tapojen ja tottumustenkin laita ;)

  VastaaPoista
 6. Oli kylla kiva pitaa sukulaisia vieraana myos taalla meilla ,sais olla useammin vaan naita vieraita Suomesta.Ne tuo aina tuulahduksen sielta koti Suomesta tanne niin jo Israelilaiseen elamaamme.
  Tuosta joulu aiheesta myos.Voi olla etta meille taalla se tuntuu siksi aikaselta tuo joulu tunnelmointi kun taalla se joulu on vasta justiin aattona melkein ja valmistelutkin aloitetaan melkein viikkkoa ennen joulua.Ja myos tarvetta ei ole siihen takkatuleen,kynttiloihin ja muuhu tunnelmointiin samalla tavalla kun taalla ei ole sita kylmaa ,sateista ja pitkaa syksya.tanaankin on tulossa aurinkoinen paiva ja yli +20 astetta lamminta niin voiko sita syksyksi sanoa?Nautitaan nyt kumminkin jokainen "syksyisesta" viikonlopust! T:NetaLeena

  VastaaPoista
 7. Hei! Olen joskus aina piipahdellut täällä blogissasi. Nyt kun itse lopultakin pääsin Jerusalemin katuja mittailemaan, päätin ryhtyä tänne lukijaksi. On kuin olisi helpompi mieltää, että mistä näitä postauksia kirjoitellaan. Terveisiä siis tällä hetkellä Istanbulista!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista ja Minelle tervetuloa lukijaksi!!!
  Varmaan siita tuo jouluarsytys johtuu,ettei taalla sita joulua voi niin viettaa ja siksi arsyttaa jo sen muistutus liian aikaisin.
  Haluaa pitaa sen jouluikavan kaukana!!!

  VastaaPoista