keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Virkkuukoukku ja sukkapuikot!!!
Onkohan tama joku ian tuoma ilmio,etta olen innostunut uudelleen sitten nuoruusvuosien virkkaamaan ja kutomaan???

Jerusalemin kokoisesta kaupungista olen loytanyt tasan yhden lankakaupan,joten kovin yleinen ilmio tama ei ainakaan tassa maassa ole.

Pyysinkin siskoani lahettamaan isani mukana tanne sukka-ja pyoropuikkoja aidin varastoista,kun saimme isani tanne vieraaksemme viime sunnuntaina.

Han lahetti myos aitini ostamat langat isoaidinneliopeittoani varten,jota ei sitten ehtinyt tehda.

Minua jo kovasti tekee mieli aloittaa virkkaamaan,mutta yritan ensin lopettaa kutomistyoni.Valmiista toista kuvia ehka myohemmin...


Isani on ensin siskoni luona viikon ja toisen viikon saamme pitaa hanta sitten meilla.

Eilen illalla pyorahdin siskollani kahvilla ja ihailin jo isani eilen tekemaa koirankoppia siskoni perheen koiralle.

Isani ei osaa "lomailla",joten han aina haluaa naperrella jotain pienia askareita myos taalla...

Olemme saaneet viime paivat nauttia aika lampimasta saasta,mutta loppuviikoksi on luvattu tosi kylmaa ja luvassa on jopa lunta Jerusalemiin.


Tama helmikuu onkin meilla oikein Suomi-vieraiden kuukausi,silla ensi viikolla saamme tanne tatini perheineen.

He yopyvat osan ajasta siskoni luona ja loppuajan lomailevat Eilatissa.
Kiva saada pitkasta aikaa sukua tanne....
Olen iloinnut viime aikoina jo paljon tervehtyneesta jalastani.Olen nimittain sairastanut 3-4 kk tulehdusta jalassani ja kavely on ollut tosi hankalaa.
Nyt sain siihen vihdoin avun ja ehka kykenen pian jo lenkkeilemaan...

Huomenna jo torstai.Niin nopeaan menee viikot.....


9 kommenttia:

 1. Tààltà Italiastakin on tosi vaikea lòytàà lankoja ja valikoima on tosi heikko niissà parissa liikkeessà jotka tààltà olen lòytànyt.
  Kàsityòt on silti kivaa puuhaa, jos ei ole aikarajaa..niin minà ainakin tykkààn. Kamala kuulla, ettà sulla on ollut noin kauan tulehtunut jalka. Mulla on tàllà hetkellà kovat lààkitykset selàntulehdukseen, joka vaikuttaa myòs kàvelyyn, kun heijastaa toiseen jalkaan. Toivon vaan ettà lààkkeet pian auttaisivat sillà kuuri alkaa olla jo lopuillaan.
  Tosi kiva kun saatte suomivieraita sinne :D

  VastaaPoista
 2. Mukavaa saada vieraita koti-Suomesta:)
  Tel Avivissa on kyllä montakin kauppaa,josta löytyy välineet kutomiseen ja virkkaamiseen ja sama juttu myös Holonissa.Aika outoa jos Jerusalemisssa on sellaisia vähemmän,kun siellä on paljon kylmempääkin! Hyvä kuulla että jalkasi on tervehtymään päin;pitkä aika sairastella.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, että saat isäsi visiitille!

  VastaaPoista
 4. Taidat olla isäsi tyttö tekemisen suhteen?Tekeminen käsillä on myös tapa rentoutua.Pää täynnä ideoita kunhan ehtisi toteuttaa.Tuttu tunne.Mukavia hetkiä isän kanssa!

  Sussu

  VastaaPoista
 5. Mina kudoin muinoin Suomessa tosi paljon. Villapaitoja, kintaita ja sukkiakin. Taalla on kaikki jaanyt. Minulla on jopa kaapissa v.82(?) Kreetalta ostamani villapaitalangat joista en ole saanut aikaan mitaan. Pitaisikohan tuoda sinulle ;) ?
  Muuten katsoin keltaisilta sivuilta ja sielta loytyi 7 kauppaa. Tosin en tieda mita niissa sitten OIKEESTI myydaan. Kokeile linkkia
  http://www.d.co.il/h-c42660-e0-p0-l0-city3000/

  VastaaPoista
 6. Voi, malttamattomana oottelen kuvia uusista käsitöistäsi!
  Hain uusia matonkuteita ja virkkailen lisää mattoja.
  Viime viikolla sain valmiiksi pipon ja rannekkeet, kaulurin tein jo viime vuoden puolella. Nyt niitä tarvitaan, lunta sataa joka päivä ja ihan jo kyllästyttää lumityöt!
  Saattekohan tekin sitä herkkua viikonloppuna? Kaikki uudet ja entiset kudonnaiset voitte kaivaa kaapeista esille...
  Mukavaa viikonloppua ja nauttikaa vieraista!

  VastaaPoista
 7. Toivottelen Mukavia hetkia vieraiden kanssa!! Kiva kuulla etta jalkasi voi paremmin! Kasityo-karpanen on puraissut myos taalla minua...Vahan sama ongelma on taalla Englannissa..kasityo-kauppoja ei ole ollenkaan tarpeeksi...olenkin tilannut tarvikkeita paljon netin kautta....Olisi kiva tosiaan nahda mita olet saanut aikaiseksi..tuo peitto-projekti nayttaa kivalta...Lampimin terkuin: Kati

  VastaaPoista
 8. Ihania peittoja! Meidän lähimmässä käsityökaupassa on onneksi kohtuullinen valikoima lankoja (ja kaupan päälle husky johon meidän lapset onvat hulluina), ja jopa tavallisia sukkapuikkoja! Yleensä kyllä mulla kulkee suomesta aikamoinen määrä lankaa mukana, sukkalangat varsinkin.

  VastaaPoista