tiistai 3. marraskuuta 2009

Kuvankasittelya

Kuinka kivaa,etta taalta blogeistakin oppii vaikka mita hyodyllista.
Joka paiva ihastelee toisten tekosia ja ihmettelee miten tuota ei ole itse keksinyt.


Eilen tormasin Fru Skrot-blogissa ilmaiseksi ladattavaan Photo Scape-ohjelmaan ja ihastelin ohjelmalla tehtyja ihania kuvia.

Eilisen illan sitten opettelin ja tallaisia koevedoksia sain aikaiseksi.Kuvankasittelya olisi kiva opiskella,mutta ehka sita voi vahan itsekin oppia,kun vain aikansa yrittaa,erehtyy ja taas yrittaa....
9 kommenttia:

 1. Itsekin olen blogin alusta saakka käyttänyt tuota PhotoScape-ohjelmaa,ja näppärä se onkin.Koneessani on myös PhotoShop,mutta raskaana ohjelmana jumittaa välillä koneen,joten tuolla PhotoScapella menee nuo jutut paremmin.Yleensä vain käytän sitä kuvien pienentämiseen ja leikkaamiseen,mutta kaikkea kivaa sillä voi muutenkin tehdä:-)

  VastaaPoista
 2. Voi, kun tuo olisi vielä suomeksi. Olen niin kehno kielissä, mutta opetellaan. Latasin myös ohjelman :)
  Hienoja kuvia olet saanut tehtyä! :)

  VastaaPoista
 3. Olipa kauniita kuvia!

  Minäkin haaveilen kuvien käsitelystä, mutta kun olen laiskanlainen eikä aika oikein tunnu riittävän. Tekosyitä kenties. Aioin kokeilla. Toivotavasti pian.

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita kuvia!!
  Itselläni on Picasa, mutta en ole pahemmin enää käyttänyt noita kuvankäsittelyohjelmia kuin kuvan pienentämiseen, mutta välillä on hauska muuttaa kuva vaikka seepiaksi..;)
  Picasahan on kans ilmainen ja tosi helppo, mutta Photo Shop vaatii jo kunnollista opetelua, mutta on kyllä varmasti sitten hyväkin:)

  VastaaPoista
 5. Wau! Hienoja ovat, pitääpä käydä kurkistuksella!

  VastaaPoista
 6. Heippa! Monesti täällä olen piipahtanut katsomassa, mitä sinnepäin maailmaa kuuluu, mutten vielä tohtinut jättää merkkiä vierailustani, mutta korjaanpas nyt asian :)
  Kauniit kuvat olet tehnyt tuolla ohjelmalla, lataisin minäkin ohjelman koneelleni, mutten ole siihen vielä ehtinyt tutustua. Kiva kuulla ja nähdä, mitä sinnepäin kuuluu. Onkohan siellä vielä kuinka lämmintä? Etelä-Suomessa taitaa lumet sulaa tänään, sen verran märältä keli näyttää. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Mahdollisuudet ovat rajattomat kokeilla,muutella,fiksata,opetella...mutta iso ongelma tosiaan on ajan puute.Mistahan sita saisi muutaman tunnin lisaaikaa vuorokauteen???
  Juttelin juuri aidin kanssa ja Pohjanmaalla on satanut aika kivasti lunta,maa ihan valkoisena.
  Taalla tosiaan tamankertainen talvi oli aika lyhyt ja talle viikolle luvattiin tavallista lampimammat kelit.Mittari nayttaa 25 astetta plussaa...
  Toivottavasti saatais lunta meillekin tana talvena.Lapset ainakin odottaa,etta saisivat ylimaaraisen vapaapaivan koulusta ja peuhata lumessa,kyllakin marassa sellaisessa...
  Kiitos taas kommenteistanne ja hyvat viikonloput kaikille!!!

  VastaaPoista