lauantai 27. kesäkuuta 2009

Suomiloman haaveiluaKeskustelin tyttojen kanssa mika on kivointa Suomessa ja jokainen muisti erilaisia kivoja asioita.Yksi mainitsi superin pikkuostoskarryt seka vihannesten punnituksen,silla tallaisia ei takalaisista supereista loydy.Isani kysyi kerran ,miksi taalla hedelmat punnitaan vasta kassalla.Totesin siihen,etta taalla taitaisi jokainen nostattaa pussia puntarin paalla niin, ettei varmasti tulisi hedelmille oikeaa painoa.Me rehellinen Suomen kansa!
Toinen mainitsi kivoimmaksi papan elainpuiston ja museon,silla lapsillani on onni omistaa pappa,jolla on joka lapsen unelmapaikka ja tytot tietysti viihtyvat siella kaiket paivat.
Listaan tuli myos mummun letut ja mansikkasoppa,uiminen seka papan antama moponkyyti.
Itse haluan antaa lapsilleni myos niita elamyksia,mita itse olen lapsena kokenut.
Sauna ja saunavastat kuuluvat Suomeemme seka talvella saunasta lumihangessa pyorahtelyt.Jopa mieheni joutui sen tekemaan,kun isani "uhkasi"ettei tyttoaan anna ilman hangessa pyorahdysta.Onneks ei sentaan avantoon hanta pakotettu!
Muutamia kuvia kaikesta kivasta viime vuoden Suomi lomalla.

3 kommenttia:

 1. Hei vaan,
  ja terveiset sinne lämpimään!
  Teilläpäin taitavat nuo oliivitkin viihtyvän pikkusen erilailla kun täällä pohjolassa=)...
  Mielenkiinnolla tulen seuraamaan blogiasi!
  Terkuin,
  Riikka

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Kiitos kommentistasi blogissani, tulin vastavierailulle, ja täältä löytyi paljon kivaa! Ensinnäkin, lapsesi ovat todella suloisia! ;) Taisin tunnistaa isäsi, joten olet kotoisin naapurikunnasta..Ja oliivipuut, syvään huokaisin kun näin puusi, minun keväällä ostamani on nyt terassilla toipumassa, heti kuihtui sisällä, nyt onneksi on uusia lehtiä versomassa. Tulen ehdottomasti seuramaan blogiasi jatkossa, ja kun tulet Suomessa käymään, niin tule ihmeessä käymään putiikissani jos ehdit,tarjoan kaffit!! :)

  Aurinkoisia terkkuja Lohtajalta,

  -AnnHelen-

  VastaaPoista
 3. Kiitos AnnHelen kahvittelukutsusta!
  Ennen lomaa teen aina kovasti suunnitelmia,mita teen ja missa kayn ja lomalla en sitten ehdi tehda puoliakaan.Katsotaan,jos ehdin Lohtajalle asti!Ja sisustusliikkeissa en saisi kayda ollenkkaan,kun tulen vain vihaiseksi,kun en voi paljon mukaani ottaa!!!
  Joo,varmasti monet tuntevat isani,joten tulee selvaksi mista minakin olen kotoisin.

  VastaaPoista