maanantai 31. lokakuuta 2016

Loytoja ja lahjoja


Viime aikoina minulla on ollut vahan sisustusahky.Kaikki paikat pursuaa tavaraa,mitaan ei valttamatta tarvitse enka ole mitenkaan innokas vaihtelemaan sisustusta,joten lopetin lahes kokonaan sisustusesineiden ostamisen.

Suomessa kaydessani yleensa kiertelen kaikki mahdolliset sisustusliikkeet ja tana vuonna poikkesin ehka parissa.Jotain ihan pienta tarttui vain matkaan...

Israelissa ei yleensa ole superien yhteyksissa kodintekstiili-,-astia- eika vaatetusosastoja,mutta eraassa superissa on ja joskus poikkean sinne katsastamaan valikoimaa.Tasta superista loytaa usein tarjouksena jotain kivaa kotiin ja niin tallakin kertaa.
Taman peitto oli tarjouksessa 19 euroa,kun se muutama paiva ennen maksoi 48 euroa.
Niita viileampia ilmoja odotellessa olkkarissa on jo valmiina peitot,joihin kaariytya...

Kahvikupit siskoni toi lahjaksi juhlana seka seuraavan kuvan rautalankakorin.

Vaikka Israelissa H&M onkin,meilta puuttuu H&M Home.
Helsingissa poikkesin liikkeessa ja loysin taas lisaa pyyhkeita.Toinen asia johon olen hulluna on tyynynpaalliset,joten edellisen kuvan sohvatyynyt ovat myos H&M:sta...Kesalla loysin tasta minun "sisustussuperistani" myos taman korikassin.Tama oli myos tosi halpaan hintaan.Jossain sisustusliikkeessa olisi saanut maksaa samanlaisesta kassista hiukan enemman...

Sain viime vuonna eraalta hoitovauvan vanhemmalta lahjakortin eraaseen liikkeeseen enka tahan asti ollut oikein loytanyt sielta mitaan.
Nyt otin mukaani taman maton keittioon.Pohjana on muovi,joten matto pysyy hyvin paikoillaan ja on tosi helppo myos pesta ja kuivuu nopeasti.

Tytot ovat alkaneet sisustelemaan omia huoneitaan uudestaan uusin varein,joten heille taytyy jotain uutta ostaa.Viime viikolla loytyi jo verhokangas ja taman viikon lopulla menemme Ikeaan,josta heilla on jotain mielessa...
Mina yritan ostaa sielta vain sen puolukkahillon!!!

8 kommenttia:

 1. Onpas kivoja löytöjä ja lahjoja! Sinulla näkyy tuo harmaa lisääntyvän sisustuksessa, kiva väri.
  Minulla on kaikki sisustus vähän jumissa, enkä ole ostanutkaan kirjojen lisäksi mitään.Mutta liikkeissä on kivaa käydä kiertelemässä.
  Käsityöt ja joululahjat jo mielessä...

  VastaaPoista
 2. Kotisi näyttää ihanan suomalaiselta, mitä nyt noista muutamasta kuvasta voi päätellä: valkoista ja valoisaa! Kivoja yksityiskohtia! Italiassa suositaan paljon voimakkaita värejä (oranssia ja keltaista muun muassa) seinissä ja tummanruskeaa puuta huonekaluissa. Ihan kaunista, mutta minun makuuni liian raskasta. Olisi kyllä kova hinku päästä sisustamaan. Odottelen kuitenkin kärsivällisesti, että saadaan vaihdettua asunto vähän isompaan. Mukavaa loppusyksyä!

  VastaaPoista
 3. Kotisi näyttää ihanan suomalaiselta, mitä nyt noista muutamasta kuvasta voi päätellä: valkoista ja valoisaa! Kivoja yksityiskohtia! Italiassa suositaan paljon voimakkaita värejä (oranssia ja keltaista muun muassa) seinissä ja tummanruskeaa puuta huonekaluissa. Ihan kaunista, mutta minun makuuni liian raskasta. Olisi kyllä kova hinku päästä sisustamaan. Odottelen kuitenkin kärsivällisesti, että saadaan vaihdettua asunto vähän isompaan. Mukavaa loppusyksyä!

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! Sinulla on sisustajan "vikaa". Ymmärrän tuon tavaraähkyn. Itsekin olen minimalisti, harkiten ja vähän mieluummin. Se tarkoittaa myös sitä, että sisustus jää välillä vaiheeseen...ehkä makuuhuoneeni muuttuu, kun ostan/saan ystäväni vanhan lipaston.
  Täällä jo tarvitaan "filttejä".
  Pirteät terveiset: Sussu

  VastaaPoista
 5. Nuo kuviomatot ovat ihania,tai ne kuviot niissä:) Kivoja juttuja muutenkin kuvissasi.Omalla seudullani on iso jättimarketti (Hazi Hinam) jonka toisessa kerroksessa on vaatteita,keittiötavaraa,sisustustavaraa ym.

  VastaaPoista
 6. Hei! Sisustusähky on tuttua, "vähemmän on enemmän" -periaate itsellämme käytössä ja sitä saakin jatkuvasti opetella vaan enemmän, tavaraa on viety kirpputoreille ja kierrätetty pois.. Tuntuu raikastavan sisustusta ja tätä linjaa itse koen että on hyvä jatkaa.
  Kaikkea hyvää sinne lämpimään maahan täältä lumisateen keskeltä! Ihastuin siihen maahan kun sinne parisen viikkoa sitten teimme lomamatkan <3 Se oli ihana matka!!! Ajatukseni palailee niihin maisemiin aika ajoin.

  VastaaPoista
 7. Kaunis matto. Sillä sait nopeasti kuin uudet lattialaatat, jotka on sitten kuitenkin helppo vaihtaa jos ja kun kyllästyy. Khh tommonen olis meillekin huippu, tois sopivasti väriä ja tunnelmaa!

  VastaaPoista