torstai 24. maaliskuuta 2016

Eka kertaa luistimilla
Ollaan oltu koko perhe tanaan Purim-vapaalla ja kaytiin aamupaivalla Cinema City-keskuksessa tekojaalla luistelemassa.
Tai lapset luisteli ja me mieheni kanssa katselimme ja kuvasimme.


Ensimmaista kertaa lapset laittoivat luistimet jalkaan ja ihmeen hyvin se sujui ensikertalaiselle.Muutamaa kaatumista lukuunottamatta pysyivat pystyssa ilman tukea.Kuten tasta kuvasta nakyy toiset kiersivat jaata laidasta tukea ottaen,mutta Noalla oli jo "luistelijat elkeet"...Natanille oli kaikkein vaikeinta ja han ottikin pingviinin tuekseen.Tassa kuvassa luistelua takana jo puolisen tuntia ja on jo kuuma ja hiki.
Niin kovaa oli harjoittelu,etta saavuttuamme kotiin han meni suoraan sohvalle maate ja nukahti siihen...


Huomenna vietamme Purimia taalla Jerusalemissa.Ihanaa,etta minullakin on ylimaarainen vapaapaiva ja nain pitka viikonloppu.

Huomenna laitan vahan kuvia naamiaisasuista...

Hyvaa Purimia ja Paasiaista kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat! Oli varmaan jännää luistella ensimmäistä kertaa! Onko tuo jäähalli tuolla aina? Minä kaipaan luistelua,ihan lähellä on kyllä jäähalli,mutten ole kertaakaan käynyt siellä luistelemassa. Hauskaa Purimia teille!

  VastaaPoista
 2. Hauskat kuvat! Kyllähän se väsyttääkin, kun huhkii tuolla jäällä! Oliko nilkat kipeänä? Tulisitte tänne talvella, niin voitais käydä Peltokorven jäällä vaikka joka päivä...
  Voidaan laittaa youtubeen se dokumentti, haluatko laittaa vinkkiä faceen? Voin lähettää kuvan.
  Täällä on siivoukset menossa ja hain kaupasta kukkia ja suklaata trulleille. Aika samaan aikaan osuu trullit ja purim! Pukeutumista molemmissa. Lauantai-iltana on kokko naapurissa, Peuraharjulla. Meillä on kantohanki, pääsee hyvin kävelemään tuosta suoraan. Muistatko, kun lapsena ajettiin pyörälläkin pitkin maita kovalla hangella?
  Hyvää vapaapäivää, purimia ja sapattia!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun Jerusalemissakin paasee luistelemaan!!
  Minulla jai Suomessa lapsena luistelu hyvin vahiin, kun asuin niin maalla, ettei ollut edes mitaan kenttaa missa harjoitella. Asuin kylla jarven rannalla, mutta siella oli yleensa lunta aina jaan paalla, eika paassyt luistelemaan.

  VastaaPoista
 4. Istanbulissa tuli harjoiteltua tuota hommaa ostareissa. Täälläkään ei nykyään enää monesti pääse luistelemaan ulos. Tänäkin vuonna alle kymmenen kertaa. Sen verran on oikukkaat talvet. Joko liian kylmä tai liian leuto. Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Hienostihan ne osaavat.Taisi kumminkin joku kaatuminen tulla.Eilatissa ollessa Elia oli enemman maassa kuin luistimilla..Hag Purim sameag!!

  VastaaPoista