torstai 18. helmikuuta 2016

Uusi look


Lampimien ilmojen ja kevaisen tunnelman inspiroimana poikkesin puutarhamyymalaan ja ostin jo kevaan ensimmaiset kukat.
Kokosinkin seka oikeat etta tekokukat olohuoneessa olevaan rautahyllyyn.
Alhaalla olevan kukan paikka on kyllakin parvekkeella,mutta oli niin kirkas auringonpaiste,ettei siella saanut otettua hyvaa kuvaa.
Valkoisen kukkapoydan loysin vahan aikaa sitten kadulta.Se sai valkoista maalia ruosteisen raudan paalle.

On taalla uutta lookkia vahan muuallakin,silla kavin eilen kampaajalla ja on nyt niin uudistunut olo...
En tieda minkalainen kasitys kaikilla on taalta Israelista tulevien uutisten vuoksi juutalaisten ja arabien valeista....
Ihan olemme yhdessa tekemisissa tyopaikoilla,sairaaloissa,kaupoissa,mm.fysioterapeuttini on nuorimies(arabimuslimi) ja myos kampaajani.

Eilen siis iltapaivalla ajoin kampaamooni,joka on loistava paikka,etta sinne voi menna ilman ajanvarausta ja siten myos yht'akkisesta paahanpistosta

Siella meita sitten istui 10 naista.Jonkun hiuksia varjataan,toisen foonataan,kolmannen suoristetaan,yksi odottaa hiulisaketta,jota on lahetty hakemaan mopolla jostain...
Hiustenpesija Ahmadin pesun ja paahieronnan jalkeen joku nuori nainen ottaa vapaan hiustenkuivaajan ja alkaa itse kuivatella hiuksiaan.

Nuori vaaleaksi varjatty blondi palaa viela ovelta takaisin ja pyytaa viela antaa talle kampaaja-omistaja Robertille suukon.
Kaikki ovat tuttuja kaikkien tyontekijoiden kanssa.Naisia tulee ja menee.Tuoleilla vaihtuu naiset nopeaa tahtia.

Tyontekijat ovat kaikki arabeja ja kaikki asiakkaat juutalaisia.Kaikki yhdessa israelilaisia...

Itse odottelin hiukset pestyna pyyhe paassa noin 10 minuuttia ja paasin Robertin kasittelyyn.
Itse esitin samaa mallia,joka minulla oli viimeksikin.Viime leikkauksesta oli jo puolisen vuotta.
Robert esitti jotain uutta ja lyhyempaa ja suostuin.

Nyt minulla on sitten aivan uusi look!
Ihan kiva,kunhan tahan taas tottuu.
Mutta katsotaan sitten illalla ensimmaisen pesun jalkeen,miten ne hiukset sitten asettuu.Hinta on tassa paikassa noin puolet normaalista leikkuusta.Maksoin n.23 euroa ja tippeja 4,5 euroa.
Paljonko te maksatte kampaajakaynnistanne?

8 kommenttia:

 1. Mina en maksa mitaan kun en kay koskaan kampaajalla. Minulla on pitkat hiukset ja napsuttelen silloin talloin vahan latvoista pois. Varjaysta en harrasta enka aio sita alkaa, vaikka harmaata pukkaakin jo aika reippaasta.
  Eli pitka penni on saastynyt vuosien kuluessa muihin huvituksiin.

  VastaaPoista
 2. Minä menen just huomenaamulla parturiin, leikkaus maksaa 23 euroa. Viime vuoden puolella otin värjäyksen, mutta en nyt muista mitä se maksoi leikkauksen kanssa.
  Niinhän sitä luulisi, että kaikki arabit siellä juoksee puukkojen ja pyssyjen kanssa pitkin katuja... Ja ihan arkipäivää siellä eletään rinnakkain. Yhdessä tehdään töitä.
  Kivat kevätkukat! Ja taas olet tehnyt roskislöytöjä!
  Käytiin just Kannuksessa autoa katsastamassa ja samalla kävin Ruususessa kukkaostoksilla. Hain myös Halpa-Hallista tulppaaniruukkuja, vien E tädillekin yhden lahjaksi.

  VastaaPoista
 3. Minulla on vakikampaaja isossa naapurikaupungissa (peruja niiltä ajoilta, kun siellä asuttiin) ja käyn siellä,kerran kuussa, koska minulla on lyhyet hiukset ja ne kasvavat tosi nopeasti ja kaikenlisäksi olen niitä tyyppejä, jotka uskovat, että kun hiukset on hyvin, niin koko muukin elämä on ok.
  Kerran kuussa siis maksan 35€ pelkkä leikkaus, muuta en ole tehnyt enää vuosiin.

  Torstai toivoa täynnä!!
  -Ulla

  VastaaPoista
 4. Juuri kävin tänään toisen kerran täällä Espanjassa kampaajalla. Eka kerran pelkkä pesu ja leikkaus yhteensä 8 euroa. Tänään maksoin raidoista, leikkauksesta ja kampauksesta yhteensä 54 e. Samaan hintaan olisi saanut kynsien lakkauksenkin. Suomesssa vakikampaajani laittaa mun puolipitkiin hiuksiin värin ja leikkaa n. 65 eurolla, mutta esim.Turussa ja Salossa ei taida enää alle satasen saada väriä missään. Täällä pelkkä leikkaus ja pesu on siis tosi halpaa, myös miehille alkaen 5 e.

  VastaaPoista
 5. Hei,kauniisti olet terassikukat sommitellut ! :) Täällä saa vielä odottaa ennenkuin kestävät ulkona. Palasin viikko sitten tänne lumen keskelle ja töihin kukkien pariin..oli mukava tavata sinua ja siskoasi :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla, ettei elämänne ole ihan kaaosta! Noinhan se aina kahakoissa ja sodissa menee, että "tavalliset" ihmiset voivat elää sovussa ja olla ystäviä.Ne melskaajat ovat aivan eri ihmisiä.

  VastaaPoista
 7. Pari vuotta sitten löysin lähistöltä kampaajan,jolle uskalsin antaa kuontaloni hoitoon. Sitä ennen leikkasin itse yli 5 vuotta...Hyvä että ollaan sovussa,olispa joka paikassa noin.

  VastaaPoista
 8. Ai niin se minun kampaajani on tosi halpa.Oferin kampaamoparturi näyttää siltä kuin siellä ei olisi tehty mitään muutoksia vuosikymmeniin mutta hän leikkaa tukan tosi hyvin.Ja on tosi halpa,eli 40 shekeliä!

  VastaaPoista